Red Electronic Massager yg Comel ^_-



Haaa inilah dia the red electronic massager tu uols. Hasil rembat time zie and Dillah gi Pasar Minggu Satok on last saturday. Mula-mula jakun koooo akuuu uolsss. Tak taw benda alah ape tu bila dak cino promote.

...bila dia tekankan kat bahu zie n say ianya alat utk massage. Terus beli kau!...haha. Almaklum la kan, bdn selalu sakit-sakit :P






Actually ianya ada pelbagai warna. As for me...DEFINITELY lah kan, kaler merah yg menjadi idaman kalbu nyah ^_^ Hikss...






Cara nk guna benda alah ni senang je...just tekan je device massager nih kat tempat lenguh and leh the vibration do its works...hehe.






Apa yg bestnya kan...ada USB cable kau! Curlasss gitu noks. Leh budget sikit beli battery. Hehe. Pasangkan je kat lappy/pc or USB plug, then massage ler puas-puas sampai kejung ^_-





RM10 je benda alah ni taw. Murah kan? :) Alat yg best bagi zie...hehe. Ada yg nak tak? Zie leh tolong belikan. Itu pun kalau zie rajin pijak kaki ke Pasar Minggu Satok la ea...hehe.

Aritu gi sana pun sbb nk beli ikan utk nyau-nyau tercinta :P









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

sweethOneY said...

unikkk pestaim aku jumpaa

Cik Rose Cute said...

Cantik...kaler merah lagi Yunk...nanti dah tak sakit badan lagi la hihihi murah rm 10.00 ringgit jer...

oshin-jamel said...

waahhhh..bgs nie....nk juga bule?hehhee

Mizz Coki said...

zie, ... ada miak jual ya masa mek urang makan di batu 7, laki mek sik maok indah haahahah.. eh nyaman di urut kah? boleh mbak gi opis oi!

AmirFX said...

Kwan kmk ada beli benda ya.. P pakei bateri..

ArELeEz said...

best giler! sbb musti buleh bwk ke mana2 kan?

Myra Jay said...

Boleh jugak in case Zie ke sana lagi, belikan myra 1 ye.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

color merah jugak tue..kf pun ade jugak tapi gune bateri..

cik Nu : keSahKaSEhkami said...

sis..nk mnx tlg blikn bole x???pelisssssss

Redbloodsnow said...

MYRA
-->> hehe...berkenan ek? haa nnti if ade g sana zie rembat ek...pape pun, email me ur hp number ek. zie aritu lupa nk save plak..HAHA

email: princessredbloodsnow@gmail.com
Subject: Electronic Massager


CIK NU
-->> ehemmm ehmmmm...nak ea? bolehh. insya'ALLAH, if gi la...akak belikan utk nu ea. email akak nu nyer fon number.


email: princessredbloodsnow@gmail.com
Subject: Electronic Massager

eVa said...

ahahah cute da jak.. mun kmk zie nang gelik jak kenak massage.. xpat mek aahhaah..

echa takashimaya said...

echa pon ade satu tp mak punye.hehe.

pRincESs_N said...

menariks r massager ni..