Rompakkan Di Kedai Mamak...Dah Mcm Hoolywood Nyer Crime :(


**Sumber entry dari Dilakochan**



Masa Zie tgh blogwalking and khatam entries kat blog Dilakochan, Zie terserempak dgn entry dia yg ttg kes rompakkan kat kedai mamak. Sumpah uols, terkedu zie tgk. Berani nya dorg nieeeeee. Dan penjahatnya dorgggggg.

...nak tiru jenayah hollywood ke ni??? Adoiii adoii. Semakin ganas n berani la penjayah zaman skrg ni :(






Cuba uols tgk kat bahagian seorg perompak meluru ke arah customer perempuan tu. Dia nk ambik handbeg ke dia pegang tetek perempuan tu ek??? cam pegang je...hehe. If benarlah pegang...cam keji la plak.

...cam 2in1 crimes plak dia buat. Nasib baik takde sesiapa yg cedera. Alhamdulillah.













Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

L@dyKichiMachiko said...

ishh....macam2 hal jak! must be careful.

Uchi kay-f @hmad said...

nmpk sgt byk tgk movie kan zie...

apepun fikir positif,takder siape yg izinkn perkara itu terjadi tanpa pengetahuannNya...

1.perompak tu terdesak barangkali
2.pemilik restoran tak pernah berzakat

***molla !!!

lily lotus said...

makin berani dah penjenayah skrg. terang2 jer buat jahat. harap tak berleluasakan, serius takut nak melepak lepak now.

Qaseh said...

dah tgk dah video ni kat fb hari tu...mmg melampau diaorg ni bulan2 puasa pun nak buat kerja2 ni...

ksian kat org2 yg tgh makan kat kedai mamak tu

eVa said...

aok mek ngga ya mlm tek.. trok da jak.. yang bgs nya kedey ada cctv.. nang patut smua kedey engkah bh...

bedio xpat tgga.. eee mun mena pegang.. byk kesalahan ya.. sexual harrassment! hehe

AmirFX said...

Dasyat ada sidak sinun.. Mudahan kat sitok sekda olah kedak ya juak...

Cik Rose Cute said...

ada jugak tengok....tue cam ambik kesempatan jer huhuhuhu

SyUhAdA said...

dahsyatnye..
m'sia mcm dah x slmt dah skang..huhu..

Myra Jay said...

mmg kesian kat pompuan tu, mesti dia gabra giler kan kena cekup cenggitu..

zuneta said...

tragis betul ni....seram pun ada...gerun...berani btul kan diorang ni

* zie, zu tak leh tgk apa2 vid youtube masa dkt USM...diorang block Youtube...