Sayang Lappy/PC Anda??? Haaa... Harusss Beli a "Doctor" Utk Dia :D



Memandangkan lappy zie digunakan utk tujuan berblogging which is Online. Harussss lah kan MUST HAVE antivirus. So Minie suggest weols bertiga (Zie, Minie & Chu) collect beli antivirus. Kita share bertiga lah.

...so our choice adalah....











Tadaaa! Kaspersky Antivirus! Hehehe.






So now si hijau zie nih dah di lindungi oleh perisai yg berkaler hijau jugak...aharkss! Eh jap! Hijau kerrr kaler turquios tu ek? hehe...bia lah :P So now, boleh berblogging sampai pengsan! HOHOHO. Siapa nyer blog ada Malware....sorry la ek.

...tak dpt lerrr ahkak nk jengah :P












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

emm good zie..
btw malware tu dtg list url blog zie...

Redbloodsnow said...

KF
--> eh seriously ke ni? tapi zie nyer antivirus Nodd n kaspersky takde pun detect malware dr blog zie ni haaa.

My Life's Journey said...

Umi pulak bukak blog dari laptop and pc opis ..agak2nya ade tak malware ye? hrmm

Chayo2! zie ..:)

YuiLight said...

Kekeke :B kebanyakan hackers or org yg tahu pasal bende malware/virus semua xde antivirus. Virus tu kwn diorang..hahahha :p

Sila-sila la join segmen tu..heee :3

schuk said...

perisa kaler ijau tu ek??dah mcm Hulk dah kekuatan dia..hahaha

alongxp said...

bukan semua antivirus boleh detect virus ke malware ke ape benda sume tu, kadang avira ngan norton boleh detect,kav ngan panda xleh, kadang kav ngan avira leh detect,yg lain xleh, xde antivirus yang sempurna. ada antivirus,tp kalau langkah penjagaan tak betul, xguna gak.tp yang saya prasan,lpas install kav,shutdown jadi lambat,pastu autorun cd/pendrive tak kelua(windows7)...pelik tulla

p/s: saya pkai antivirus semata2 utk scankan pendrive2 cikgu2 kat sini je...hehehe

Myra Jay said...

Myra pun nak kena beli antivirus baru gak..

Ok tak yg ni yank?

AmirFX said...

Mun ekot antivirus tok sidak cuma remove virus yang sidak polah jak.. Mana yang bukan sidak polah ya susah la mok jawap.. haha.. Nway, antivrus penting untuk keselamatan data dalam PC@Lappy ktk..

Uchi kay-f @hmad said...

bukn mcm tu zie..kf maksudkan,normally malware dtg dri blog yg zie listkan dlm blog zie,malware sllu serang blog kite secara senyap kdg2 empuyer blog tak tahu yg tahu urg luar i mean reader yg dtg masuk blog zie...

eVa said...

zie, kmk pun pake juak ya.. dah 5 bulan mek pake asanya.. tp rya blog kmk kenak malware sorang pun blog.. xpat juak nya detect.. tp just for protect benda len jak.. xpa.. meluas benda virus lam internet tok..

zairo said...

Guna Linux tak perlu install antivirus, malware bagai, hu2 :) selamba.

♥z@z@♥ said...

mmg kene pkai antivirus tuk pc..nanti abis semua file..

Cik Rose Cute said...

Hari tue...Sis pun kena...dari blog Mazidul hihihi...pengacara tv 3 tue...