Sekarang Dah Dibenarkan Makan Di Meeting Room ^_-



Skrg ni weols dah tak di benarkan makan kat workstation arr uols. Bahaya kata boss. Takut nnti malang tak berbau, tertumpah dek makanan kat paperworks...tak ke naya??? Hehe. Nk mkn kat pantry plak...

...boss pun x brapa nk galakkan. Coz pantry combine dgn toilet. So skrg ni, dia benarkan weols mkn kat meeting room :)






Actually zie kurang suka la makan kat sini. Zie more prefer makanan kat workstation. Leh sambil makan, sambil berblogging kau! HAHA. Tp itu la...terpaksa la makan laju² so that leh ada masa...

...utk berblogwalking during lunchtime ^_^ Hikss....










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

cik chinta said...

bawa bekal ke hari2? rajinnye. sape masak?

MARIA LIZA said...

rajin betul bawe bekal..betul2 simpan duit nak kahwin ni...he..he..

zh-ena said...

ena pun lebih prefer mkn di luar..klu bwk bekal mkn jea di workstation sbb mudah sambil mkn sambil wat kerja hehehehhee

Uchi kay-f @hmad said...

oic,xper2 mungkin ade baeknye jugak iyelahkan malang takde bau..btw soklan kf pun same mcm cik chinta.so ce citer? hihihi..

Redbloodsnow said...

CIK CHINTA * KF
-->> Psstttt...of coz ler ZIE! zie kan terer bab masak memasak. Juadah raya utk tahun ni 4 jenis juadah zie masak TANPA bantuan emak zie taw...haaa jgn tak taw.

Miahahaha...nak riak jap.hehe

sha my heart said...

wah, pandai zie masak ye..

best la boleh makan dan blogging in same time. dah la time kerja pun sempat lagi utk BW.

klu sha jadi zie, pening kpla. haha~

nurul atikah said...

Bab riak-riak ni bagi je kat k.zie. dia pakar. huhu! kidding tau (:

Standard lah kan akak pandai masak, tak lama lagi nak jadi isteri abg dillah! ishh seronoknyaaa :)

eVa said...

yahh... paksa mkn laju2 kaktok nak berebut masa blogging.. tgn nang gatal mok blogging.. kmk gya eyh dolok ahahahh..

Cik Nut said...

cumel sungguh kamoo nie..suke tgk mate kamoo :)

AmirFX said...

Dolok kmk salu juak mbak bekal ke tempat keja...

alinac lover said...

hehehe..btoi2..tp tkut gak kang makanan tumpah heheh

zuneta said...

bawa bekal ke cik kak ni?? zu masa keje dulu pun..suka bawak bekal sndiri jgk...bgun pepagi, masak dulu...

Cik Rose Cute said...

Wah Zie bawak bekal ker? jimat la duit..ya..lagi2 dah dekat nak kawin nie...