Seriously Uols... BENCI AKU dengan Owners PETKNODE!



Rasanya hampir semua warga Malaysia dh mengetahui kes cat boarding Petknode ni. Terkutuk n keji sekeji kejinya lah 2 pemilik Petknode yg mangkuk hayun + tak bertanggungjawap nih.

...meleleh air mata zie tgk pics n youtube videos nyau-nyau mati and sakit and kurus kering. Sedih zie tgk :(





Kau tgk uols keadaan nyau sekor nieeee…eeeeee pilu hati zie tgk. Masa dia di hantar di Petknode, dia sihat walafiat dan GEMUK okeh. But now….u see uols. U SEEE…eee sedih :( Kebuluran dan kehausan yg teramat sgt bila berminggu-minggu tak di bg minum n makan :(

Apa punya keji lah pemilik petknode ni. Mcm lah pemilik nyau-nyau semua tu tak bagi bayaran :( DASAR!





Time rombongan sukarelawan dgn utk selamatkan nyau-nyau di petknode ni, baruuuuuuu lah dorg di bg makan n minum org pasukan penyelamat. Uols, focus kat anak nyau tue :( mati kooooo dorg…

...eeeee tak berhati perut nah!






Sedih giler muka nyau ni. Kesian zie tgk. Comot n kotor cam nyau terbiar je. Pdhal masa di hanta di petknode…keadaan dia tak cam gnie. Kalau zie di tempat pemilik nyau ni….KOMPOM nangis terduduk aku kecewa giler :(

Nak tgk MUKA OWNERS PETKNODE tu? Meh meh…zie tayang si keji 2 ekor nih. HUH!













INILAH DIA 2 mangkuk hayun yg TAK BERTANGGUNGJAWAP! Makan duit pemilik-pemilik nyau je tahu. But then nk tunaikan AMANAH mereka, tak reti. Duit nk di ngapp…pastu nyau-nyau di biarkan gitu je. Wat malu kaum dan agama je dorg nih.

malu zie mereka ni sebangsa dan seagama dgn zie. MENCEMARKAN kaum je! Pui!





Ini plak statement mohon maaf dorg bangang tu!Sorry ea…??? SORYY NAIK LORRY! Apa ingat dgn sorry korg dpt hidupkan balik nyau-nyau yg dh mati korg biarkan kehausan n kebuluran berminggu-minggu??? Eeee…geram zie taw!

…geram rasa nk kandang dorg berminggu-minggu dlm cage sempit pastu tak bagi dorg minum n makan berminggu-minggu. Apa dorg rasa?! Dasar manusia tak AMANAH! Kalau tahu dh tak mampu nk jg, tutup je la boarding place tu.

Watpe nk buka lg kalau tahu TAK MAMPU. Nak mendera n membunuh ke ape? BENCIK!










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

eVa said...

jaek jaek jaek jaek jaek cdak tok !!!!! :'( :'( ;'(

CHU MAJORFLAVA said...

cian da jak

oneyani said...

dah agak dah..zie mesti tao citer ni..even yani bukan la cat lover tp sgt sedih okay buat makhluk bernyawa gitu..salah sorang mangsa dia adalah kucing kwn yani sndri..dorang bergegas ke balai polis pasal kucing ni..seb baik kucing dia selamat..yang mati tu xtao la mcm mane kesedihan owner dia..mati dlm keadaan menyeksakan tu

*Vivilicious* said...

geram mek zie..kita ada pusak..ng pilu hati koh..kmk ng nangis tga cdak tok..cdak di hantar ya sbb manjak..kira berada..mahal..that why hantar sia nak..dependent..bkn pusak jalanan ya..kmk rasa..mun dilepas kt jeraya lebih bgs dari di simpan kt sia..kt jeraya byk gik maok dimakan koh..survive cdak.

♥z@z@♥ said...

jenis yg x tahu malu diorg nie..kaut keuntungan atas tempat yg x sepatutnye..aku setuju cadangan ko yunk if kite kurung diorg nie sama mcm yg diorg wat kat kucing2 tue..

atty's said...

org yg dera kucing tu patutnya didera balik camne dia buat cat tu..

Eida said...

mencik betul,baik hukum gantung jerk org camni ini dah kira membunuh.tak cukup pekerja jgn ambil kucing2 tu,duit nak ,jaga tak nak.mencik

Mizz Coki said...

Adoi.. nangis agik aku nangga gambar pusak2 ya.. few days ago ada blogger yang menyumpah sidak tok sebab kejam. Sik dpt kamek bayangkan mun 8 ekor pusak mek di rumah dipolah kedak tok. heran jak org opis nangga ku nangis.

oshin-jamel said...

sdeynye....x snggup nk tgk....kurung aje owner petknode tue...cam zie kata..bia dorg rse camne miao tue rase..!!

kayrul-shah said...

kejam betul la diorang tue..pastu tak malu plak buat kenyataan mohon maaf...mujur la kayrul tak antar rabbit kat tempat macam nie..aritue balik raya pun tinggalkan jer rabbit kat jiran sebelah yang tak balik kg....

AmirFX said...

Sian nar nangga pusak d polah kedak ya.. Ishhh...

MARIA LIZA said...

agak2nya diorg ni psiko kot...

Uchi kay-f @hmad said...

bakorx2........*erk boleh plak mcm tue*

Cik Rose Cute said...

teruknya....diaorang nie...