Still Lagi Nak TAMAK... Nak Kumpul Banyakkkkk Banyak. baru Syorga Cash Out :P



Earning nuff ni nak tunggu reach 1K baru cash out :P So far if plus BE yg still runing dh RM900 plu gitu.




Earning Churp ni plak, nak tunggu sampai cecah RM500. Baruuu cash out gak :D Tak sbr lah nak tggu amount cecah byk tu...hiksss. So uols, meh kita ramai² kumpul earning byk² THEN baru cash out ek :)


...baru syorga wooo noks :D







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
ROSE'S TREAT.COM
-- Click SINI Tempat menjual
original and authentics branded handbags,
wallets, watches, sunglasses and other's
from USA. Selling it at cheaper than retail
price ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

echa takashimaya said...

WOW!bestnyeeerrrr.hehe

atty's said...

murah rezeki zie..

Uchi kay-f @hmad said...

yahuu zie kayox3......!!!

Myra Jay said...

Wahh banyak tu..

Myra nak cecah RM500 pun semput, camne nak capai 1,k :)

kayrul-shah said...

makin murah rezeki bakal pengantin nie

ILA SYAMILA ♥♥ said...

fuiyooo byk gila ! haha jeles =.=

cik fadh said...

amboiii bnyaknyer . jeles ! bnjeee eaa..ngeeee;)

alinac lover said...

waaa banyakkkkk

ana apez said...

zie buat mcm ne erk ntok dptkan smpai byk tu..

shahrul said...

terbaek laa kak~
heheh..
tapi,camne churp2 akak leh naik laju cenggitu eh?akak eklankan kat mane? :P

Redbloodsnow said...

ANA
-->> unique visitor dan BE memainkan peranan penting utk naikkan income taw. kedua² tu kena seiringan...if satu ade, satu takde...tak akan gak naik income..hehehe

depends dgn rezeki kot

mizzwaniey said...

waaa baanyakkknyer.. bleh wa GA nie la cam nie :)

L@dyKichiMachiko said...

wahhh murah rezeki ktk zie...rezeki bakal raja sehari..

nurayunni said...

mcmmne nk buat cm tue ye?buat tutorial bleh?

MARIA LIZA said...

wah hebat betul..boleh tahan ye Zie punye income..Takpe rezeki nak kahwin

ArELeEz said...

leez update jugak. tp, apsal acc nuffnang xnaik2, ek? dah lama woo.. sedeh!

eVa said...

yohhh.. rezeki melimpah.. aokk tggu alang2 zie.. bok merasa mena bila kluar dwit byk2 gya.. alu byk list brg nak pake lak hahaha

AmirFX said...

Banyak eh.. Kmk pun ciput jak earning...

SyUhAdA said...

wahh..besnye..

Cik Rose Cute said...

Kalau Sis tak ada harapan hihihi sebabnya tak ada iklan...

Ardini Humaira said...

yunk.. kasi la aku sket hehe <-- tak malu