Top 5 Reddish Pengomen² Tegar From 7th July 2011 - 21st September 2011





Waduhhh waduhhh noks, lamaaaa giler zie tak update my monthly Top 5 Reddish Pengomen Tegar ni. Keletihan terlampau arr buatkan Zie terpaksa skip kejap. So now, this segmen is back in action, bebeh! ^_^

...Jom tgk siapa my TOP 5 PENGOMEN yg Teramatttt lah TEGAR :D









1) UCHIMARU-KF


**click banner to view his blog**



2) AMIR FX


**click banner to view his blog**


#3) MYRA JAY


**Click banner to view her blog**




4) EVA ROMINA


**Click banner to view her blog**




5) CIK ROSE CUTE


**Click banner to view her blog**













Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh mak oit kacak betul header blog uchi tu ekk zie..!hihihi...


ehem boleh buat ucapan sikit tak?

terima kasih pd sume2 yg menyokong saya dlm bidang bloging ni ekceli pd mentor saya iaitu bloger zie madini dan rkn2 yg lain..bloger femes ni..

*terharu sambil lap hingus*

psst:-wah eva romina no.4 tue? ehem3..awk pasni amiklah no1 plak iye..opss no gosip iya zie!

**aiyoh terpjg plak...

AmirFX said...

Wahhh.. Tempat keduak ehhh.. Thanks Zie sebab promote...

Tihara said...

wahh..akk lomsamapi lg tahap ni..teringin gak..tp line condemn sebelom ni..congrats semua :)

eVa said...

patutlahh zieeee!! kmk bok bukak blog mek.. terkejut kenak traffic high gilak.. lam otak mek pikir mesti ada promote blog.. nang ktkkkk.. hahaah.. makseh promote blog mek zie.. terharu lok hehehe.. akan slalu agak blog ktk.. coz blog ktk nang best d bc.. mcm2 ada topic.. hehe.. tq so much syg.. muahhss!

eVa said...

kay-f : ahhah dah agak awak no 1.. tahniah2!

echa takashimaya said...

nak p terjah semua semua lah.boleh tak?hehe.

zuneta said...

hehe...kelakar lak baca komen uchi atas ni...lau pun zu tak tersenarai dah kali ni...tak pe, yg pastinya...zu junguk blog zie juga...cepat atau lambat je....hehe...happy blogging ya zie...

Uchi kay-f @hmad said...

eva:ngee..terima kasih,pasni tunggu turn eva plak catch up no.1 in "TROS"...

Myra Jay said...

Opppsss ada nama cheq disitu..hehee

Thanks Yank :)