URGENTLY Need a Back Massage



Belakang Zie, ex-specially kat bahagian bahu n tengkuk sooooooo lah lenguh² kooo nyah. Due to bebanan kerja yg bertimbun² dan tak enough rehat. kalau time siang dok sibuk kejar dateline di office...

...time mlm lak zie sibuk jd blogger tegar. Buat Auto Publish entries utk esok. HAHA. Commitment semakin bertambah ar uols. Dh kawen nanti, lagiiii lah bertambah kan.

Nasib baik Dillah ni jenis yg understanding. Understand yg Zie seorg pekerja yg busy dan seorg blogger yg tegar :P




so now.... I URGENTLY need a back massage arr. Siapa yg nk temankan zie gi tempat urut, meh angkat tgn hurryyyyy! hehe. Zie ni mls nk gi sesorg ke tempat camgitu. segan pun iyer, cuak pun iyer gak :P HAHA

Pssttt...bukan senang taw nk jd blogger tegar when u are a busy worker. Kena pandai maintain prestasi keja dan update blog dlm ms yg sama ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

alahai ciannye pd bloger tegar ni!

okeh massagex3........lalala

Pharmalif said...

setuju.. kalau kita part time blogger mmg tak terkejar. cuma kerja hakiki no 1 priorityla.. blogger ni 2nd unless full time blogger. tp tgk awak steady saje. keep it up!

Tihara said...

nak ituttttt

Tihara said...

nak ituttttt

ZYASH said...

kak zie paling hebat la.. kalau mcm zy ne on off je la nak updated blog. Kalu banyak keje, takdela nak updated blog, buat keje lain pun tak nak.. Nak tito jer..

eVa said...

g ratu zie!!! mek salu massage cya.. nyaman da jakk

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/09/idea-jambangan-bunga-ketika-berkahwin.html

Cik Rose Cute said...

mesti zie nie cepat type lay-toup....hihihi tak penat ke? jari jemari tue....

AmirFX said...

Olatedah... Mbak rehat dolok kejap sebelum ktk molah entry baru..

Ardini Humaira said...

sama la aku pon nak massage jugak.. :)

iedaurora said...

zee gi je masuk singgit kat kerusi ogawa jusco...

Uchi kay-f @hmad said...

salam zie..

aritu kata nk tgk pix kf iya? oic ingat zie dah pernah tgk!

sile ke sini:-

http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2011/09/segmen-bloger-uchi-jawab-part-2.html

♥z@z@♥ said...

aku x mampu babe nak tegar..skrg tgh kejar waktu tido..huhu