Who Want To Be My Maid Of Honor??? :P Hehe



Memandang Aja menarik diri utk jd pengapit zie di atas sebab² yg tak dpt dia elakkan, so now Zie dh takde dh pengapit. So skrg ni tgh dok perah kepala cari kenalan yg nak jd pengapit di hari bersejarah Zie :D

...so far Zie have 2 persons in mind. Hopeeee sgt² dorg setuju. If not, tak yah berpengapit bagai je lah. Hehe :P










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieba mau.. hahahaha

cik fadh said...

hehe kalo xde pengapit, sis zie letak kipas kaki kt sebelah pengantin lelaki dan sis zie . len dr yg len kan . hehe ...

Tihara said...

nak nak..gurau jer :)

Pharmalif said...

bila nak nikah ni zie? gaji tunang tu nanti naik lagi tu. bole naikkan hantaran..hehee

Uchi kay-f @hmad said...

how about eva romina zie? hihihi opss bile bce entry ni.."otak " ini terus teringat si dia..bhahahaha...oh ho..lalala

cik Nu : keSahKaSEhkami said...

cik ainn mauu!!! hehehehehhehe..

AmirFX said...

So Scha jak jadi pengapit ktk.. haha..

eVa said...

kay f : ahahah.. penat tau jadi pengapit ni.. tp sronok masok skali dlm gamba hahaha!


zie : ow tedah.. mesti ada pengapit ktk ya.. jgn x.. must be prefect day time ya.. yalah ngarap pengapit mena2 ya.. hehe

zh-ena said...

ena pub blh jea hehehehhee

♥z@z@♥ said...

Tilla dan kiki kan ada yunk..

Cik Rose Cute said...

Tak per janji yang penting buat....

Ardini Humaira said...

meh la aku jd pengapit ko yunk. lanje tiket flight tau hehe

Myra Jay said...

Myra dulu pun pengapit last minit bidan terjun, plan asal 2 orang bekap pun tarik diri..

Mujur ada yang sudi :)