Aku PEMBUNUH :(


**gambar sekadar hiasan. Sumber Google**
- Credited to Alif Afiq -


Zie tgh sedih ni uols. Tadi, time drive pergi kerja....Zie lalu kat Jalan Astana. Tgh syok-syok drive (laju zie drive)....tetiba, baru ternampak nyau putih melintas jalan dari opposite lane sebelah kiri.

....when zie ternampak dia, its already tooooo late :( Zie tak sempat nk pijak break :( Mati nyau tu zie langgar tak sengaja. Menangis Zie time driving. Zie tak sengaja arr uols. Siapa suroh dia lintas jalan tak mcm anjing. Seriously, i felt terribly guilty :(

Mesti tuan dia tertunggu-tunggu dia balik :( Eeee....sedih balik dh zie. Zie pembunuh kucing dah :( Sumpah uols... Zie TAK SENGAJA.

...Dia tiba-tiba melintas out of sudden :(








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

sweety_nur said...

ya Allah.....k.zie benti x tgk nyiau tue???xpe k.zie.....u x sengaja....Allah tahu...dh mmg ajal nyiau tue kena langgar ngn keta k.zie...jgan sedih2 k....

eVa said...

hhuhhuhu.. boh sedih zie.. ktk x sengaja ya.. kenaklah juak nyau awal2 kluar waktu pagi.. tuannya xjga juak..huhuhu..

Pupel Liyana said...

mak ai zie.. takpe jangan sedih2 mungkin ajal dye dah. lepas ni hati2 ye zie.pandang depan dan jangan bawa laju2 dikawasan yang dikuantiri ada meow2 ni :)

Redbloodsnow said...

SWEETY NUR
--> akak tak benti. tp akak akak ada tgk kat bak mirror. nyau tu terbaring tak gerak dh. keji akak :( bila dh jauh baru akak teingat nk benti.

ms tu akak lost. serious nur...guilty giler akak. w/pun akak tak sengaja....as a cat's lover, mmg akak di gamit rasa bersalah sgt². still terbyg² akak dgn nyau tu :(

balik kerja nanti akak nk guna jalan tu lg lah. akak nk tgk ada tak bangkai dia lg.pity that cat

shafiqabdshukor said...

err... hello encik polis...

Riena Haiqal said...

Zie tak bhenti ke lepas tu? siannye kan.. tapi dah Zie tak sengaja kan.. nak buat macamana... rasa bersalah tu pasti ada kan tapi benda dah jadi.. tak leh nak undur lagi...

Aisumi Chan Kawa'i said...

alamakk.. huhuuu.. tak sengaja.. nak wat cane kan?

Mizz Coki said...

jom yunk kita nangis sama2... adoiii sedih mek ngan kitak, sedih wak ngan pusak.

next time mun melimpas kampung, slow2 dikit, mek salu mesan hubby giya... adoii ada sik ktk nangga cemin belakang? adoi soalan....

sweety_nur said...

sabarla kak.....sy phm perasaan cat lover nie....saya pon sama jugak....wlupon x sngaja tp still tingat n rasa bersalah.....nnt ptg jgn lupa tgk yer....

kayrul-shah said...

dah ajal kucing tue tak leh wat apa zie...

Myra Jay said...

Zie yang terlanggar kucing secara tak sengaja pun dah rasa bersalah apatah lagi ORANG YANG LANGGAR BUDAK SECARA SENGAJA DI CHINA TU KAN..

Ardini Humaira said...

huhu memang sedih yunk tapi nak wat cemana kan :'(

Zura said...

xsengaja zie..akak pnah terlanggar ular..mmg rase bersalah..xsmpat nk brek..lg plak mase tue malam...

ArELeEz said...

dah ajal dia..

AmirFX said...

Kmk bencik mun ada miaw2 nak melimpas jeraya.. Mestilah duak tiga nak nyeberang.. Apalah salah nyeberang terus mun sik berenti jak dolok tunggu keta limpas..

Cik Rose Cute said...

Alahai...kesian kucing tue...mesti tuannya mencari...tak pun tunggu dia balik....huhuhu...