Ayam Goreng McD Spicy <--- Soooo ADDICTED To It :D




Adeh! Terserlah muka letih dlm pic tu kan uols :( Super byk kerja :( Oh ye, yesterday lunch, Zie tapaw McD Ayam Goreng Spicy je uols. My fav fast food nih. KFC tak leh tanding....hehehehehe :P









Dan ini plak menu yg MUSTTT MUSTTT zie order if zie bertandang ke McD taw uols. I am soooooo addicted dgn ayam goreng ni haaa. MESTI order yg bersize LARGE okeh. If bersize kecik....tak puas arr nk nyumbat dlm tekak ni.

....nyumbat dlm hidung pun lom tentu puas. Wahhhhh...ayat over. Kau mkn guna hidung gak ke zie??? HAHA.






Utk setiap pembelian set large, McD akan bagi this McShaker utk fries. Kali ini zie ngiyau for cheese flavour. Namo ah BBQ flavour. Tak berapa nak nangis rasa dia. If cheesee...yummm yummm, nangis beb! :D

...after fetch Dillah nanti, Zie nk heret dillah gi mkn ni lg lah. HEHEHE. Told ya, im addicted to it :P








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Myra Jay said...

Suka gak ayam Mekdi ha..

Tp set large bukan air dan fries je ke yang besaq?

Selalu myra ambik medium je.

Tihara said...

sedap nya, akk ske sgt ayam goreng, nk2 kalo drumstick..fuhh

Amira said...

wahh . mcm sodapp jaa . ni yg tersa nak amek kunci kete gerak gi mcD ni . haha ^^

Pharmalif said...

sampai nangis tu.. tak tahan!!

@juera said...

nmp sdp..npe la kt tmpt ak x de McD? huhu..sedih2..

My Life's Journey said...

Yahooooooooooo .. kmk mun gi mcd .. hanya 1 ja makanan yang c pernah tukar iaitu big mac .. entah la .. sudah menjadi tabiat chak!

CHU MAJORFLAVA said...

SEDAP!!

farrah said...

zie! sama laaa kita, boleh dikatakan setiap bulan adalah 4-5 kali mentekedarah ni je. and i'll get LARGE size too! walaupun yang largenya cuma fries and air je kan hehehe tapi tetap nak LARGE!

;)

Mizz Coki said...

masa zmn makan terlmpau dolok mmg order Large set McD nektok medium ajak. And yes, of course, ayam goreng McD 4 ratus juta kali lebih sedap dari KFC. Ayam KFC sedap di luar, tawar di dalam, ayam McD sedap hingga ke titisan juice terakhir hahahah..

Mr feckry said...

haiyo..kuat makan mcd

syahirooAhmad said...

wahhh.. sedapnye.. mao mao mao....

tadi pas solat x lunch.. minum air limau je.. nga diet. sob sob sob. :(

AmirFX said...

KMk lom pernah cerik gik manok MekDi...

shah said...

adui
tergoda fries goncang tuh

jom goncang

eVa said...

adohh gila laparrr.. xpenah mek cerik ayam mcd koh.. kfc jak eyh.. hahaa.. patut cuba..

Ika Abdullah said...

sama ta 2 ^_^ mek ng mesti order aym goreng mcd ehh mun g cya. jrg gilak2 order bege. mun ada GCB HARUS mek order GCB. hee.

Cik Wanie Ghani said...

ayam MC D sedap yer yunk,
i x pernah rasa lagi,
huhuhuhuhu.....

Cik Rose Cute said...

emmm sedapnya Mcd....hihihi nak sikit...

AdiaLuze said...

Cedaaapppnyaaa ... Akak addicted jugak ngan ayam McD ni .. Nyummmyyyyy :P