Balut Buku Time :P



Walau sebusy mane pun zie. Kerja balut membalut ini tetap akan di lantingkan ke arah zie...huhu.




Luckily hanya five (5) books je yg perlu di balut..hehe. But then kan, my boss nk buku tu di balut TANPA salotape meleka dekat buku, katanya. Haiyooo...payah lah klo gnie.

...hilang akak tetiba.





...cuba uols bygkan. Wrapping a book tanpa bahan pelekat melekat kat buku tu. Means lekat kat pembalut tu. Aiyooo...soooo payah wooo nyah uiii. Tp takpe, zie kan hebat dlm bab balut membalut.

Harus koooo yg rumit menjadi senang ^_^ Ngeee. 3 down, 2 more to go. CHAIYOK! CHAIYOK!









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Tihara said...

BERTUAH BOSS DPT PEKEJE MCM ZIE :)

My Life's Journey said...

Cian zie kene balut buku .. umi ada hairan cikit ..zie kerje kat cne sampe balut buku indah tok .. umi keliru .. toink toink toink

Myra Jay said...

Pergghhh, respek ar Yunk, pasni myra pun nak soh Zie alut jugak lah boleh..??

No salotape at book okeyh :)

SURIA AMANDA said...

mcm mana tu..caner nak melekat tanpa guna celotape?guna double side tape eh? ajar akak sikit dik..

saya_arief said...

tolong balut buku kite sekali.
:P

msredcheesecake said...

berjaya ke tak?

AmirFX said...

Chaiyok2! Zie...

eVa said...

wahh! gne polah ya zie.. request for tutorial plsss hehehe

♛ Dea ♛ said...

owh..teuk mek gney..mek ska jwk snanya balut buku selotep xkenak buku.. hehe

iema... said...

wahhhhhhhhhh sampai Pisau Pun merah.... hehehehehe

zh-ena said...

abis tu guna apa? stapler

Bulan Bintang said...

peliknyaaaaa balut buku tapi jgn lekat solitape kat buku tu... hurmmmm...felik felik

farhana said...

Mcm mana balut buku tanpa lekat2 ni? xfaham.

L@dyKichiMachiko said...

hmmm...balut buku pun part of your duty juak dear? haiyaaaa.... interesting juak, cmni nak mbalut buku sik pake selotep?? maok juak blaja tok...

mr_mrs mikko said...

wah... cerewet gak dia eh tanak ada bkas selotape dkt bukulah tu..
hihihi...

xpa yang, ko kn bab balut membalut ni..pakar! ^_^