Berkenan Giler Zie dgn Baju Kurung Moden Ni Weh!



Baju ini lah yg zie berkenan giler tue. Baby blue kurung moden yg berkain chiffon. Design dia super cantik lah uols. Zie suka dgn design yg seems simple but yet mesmerizing ^_-







Seee uolsss...CANTIKKKK ARRRR! tgh zie google² td...terserempak dgn this multiply belong to Natsumi87. seriously uols...zie sgttt sgttt berkenan. But SADLY...zie tak tahu camne cara nk purchase baju ni since dia tak left apa² pun contact details....email pun dia tak mentioned inside her post entry.


...Camno nk beli niieeee. Bila zie nk komen ngiyau nk beli, kena ada akaun multiply baru dpt komen :( Siapa ada jual baju yg SEBIJIK cam gnie...roger zie ek. Zie seriously nk beli.

But harga namo lah higher that Natsumi87 ek. Parkinson zie nanti. HAHA :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Tihara said...

cantik nya..kaler lembut jer kan

atty's said...

memang cantik2 sgt2..

Bardboo said...

kaler bj tu sgt sweetla

Cik Rose Cute said...

Memang cantik...kena gan kulit zie...Akak suka kalernya....

Wahidah said...

canteknya zie..try klik kat fb nurulaien's butik..kt situ byk bj kurung moden cantek gk zie..

fiQ'Ra said...

siyes CUN ~ tak crowded pun.. :)

@juera said...

waaaa super cntik la..biru laut my fevret kaler tuh..wah klu kna dgn arge tu bleh rembat gak satu..

sweety_nur said...

cantiknya baju.....super2 berkenan jugakla k.zie.........mahal x harga ???

AmirFX said...

Kaler aek kolam Damai Puri jak..

MiSS iZZati said...

wow..cantiknya..

eVa said...

wow! seyes kck.. agik2 kaen sifon..tang lembut jak pake eyhh.. sejok jakk

Ika Abdullah said...

ahahaha!! perey mek baca part parkinson ya. haha

mimie kamisah said...

nang kacak baju ya Zie.. sik rugi yunk mun melabor beli baju ya.. hehhehehhe.. pakei untuk certain occasion jak untuk memelihara ke'exclusive'san nya... :)

...sWeeT uMi... said...

mmg cantek baju tu zie...soft je color nye....

aNaYaNa said...

K.zie..bukan ni ker contact no nyer? Siti (017 957 3613)

Myra Jay said...

Yup cantik, terjatuh cinta jugak :)

Ardini Humaira said...

ko tau kan aku minat kaler biru...
maka aku dah menggila ni berkenan jugak uwaaaa

D'Laris Boutique said...

wah.. cantiknya.. saya pun berkenan.. tapi kalau adik nak cuci2 mata tengok fesyen kurung moden yang cantik dan tak kurang hebatnye dari yang tu, tengok la blog d'laris boutique plak tau..

http://dlarisboutique.blogspot.com