Bersusah² Dahulu... Insya'ALLAH, Kesenangan yg Akan ALLAH SWT Hadiahkan Kemudian



Utk Merentasi kebahagiaan. Mmg kena harus menempuhi kepayahan, betul tak uols??? Ahamdulillah, dillah tak pernah biarkan zie merasa kesusahan sorg². Syukur sgt² ALLAH SWT anugerahkan dia dlm hidup zie...

...Dillah akan emergency balik kuching esok. Hemprhhh...kadang² in life, things yg uols tak akan pernah expected terjadi akan terjadi in a sudden. Pekara yg rumit akan menjadi lebih rumit sekiranya di tangani dgn kemarahan.

Insya'ALLAH, akan sedaya upaya zie tangani permasalah dgn matang dan sabar TANPA melukai perasaan mereka² yg zie sayangi.



P/S:
Sometimes Zie selalu terfikir.
sentiasa sibuk jaga hati dan
perasaan org lain. Tp adakah
mereka akan menjaga hati zie???
Nope...I DONT THINK SO.







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

Zaza Zafran 귀여운 said...

semoga akak dpt mengharungi dugaan dgn sabar dan tabah.isyaallah,ada hiknah disebaliknya.amin

attyfir_link said...

kdg2 berkat kesabaran..byk hikmah yg kita dptkan..

Tihara said...

mcm tu laa lumrah kehidupan zie ..tabah yer :)

Cik Rose Cute said...

Semoga sabar menempuh pelbagai dugaan dan rintangan...Biasalah...pas dah settle semua hati senang!!! hihihi

Myra Jay said...

Sabar bebanyak ye Yank..

Ada hikmah atas semua tu, even myra tak tau apa, hope semuanya dipermudahkan ye..

cik ika said...

hope sis tabah mlakukan semua ok

nick dot anis said...

susah dulu lebih bermakna dr susah kemudian hari:-)

khairul akmal bin azman said...

ya btul

blogger yg comel!

@juera said...

smg zie tabah mengharungi kehidupan :)

Mr feckry said...

sabar...itu anugerah alllah

delour said...

hope semuanya ok kak zie...=)

zh-ena said...

ada insan yg menjaga hati kita cuma kita yang tidak menyedarinya

Uchi kay-f @hmad said...

xper zie..cube fhmi ayat bawah ni:-

"jgn pernah menduga yg tiada elok itu akan senantiasa tiada elok.."

AmirFX said...

Mok berik nasihat juak la.. "Bukan senang nak senang dan bukan susah juak nak susah"...

Stilla Royazrie said...

yunk...hope u will owes be my bff 4ever...beside husband & my family, i also need u in my life...;)

sweety_nur said...

sabarla kak...moga kak dpt tempuh dugaan nie dgn sabar...amin

Redbloodsnow said...

STILLA
--> dont worry yunk. mek akan jd BFF tak 4ever...insya'ALLAH. mek pun perlu ktk dlm hdup mek beside dillah n my family :)

luv ya!

Miss uCu said...

Salam ukhwah...dlm kehidupan seharian amat menuntut tahap kesabaran yg tinggi:)

eVa said...

Allah x kan nguji hambanya lebih dr kemampuan hambaNya.. ingat ya k.. redha n sentiasa tenang k.. ;)