Boyfriend MENGAMUK Bila Dpt Tahu AWEK Masuk Ratu Bikini Contest



Ni uols, pagi khamis ni Zie share dgn uols gambar n youtube video in where girlfriend dia join a bikini beauty pagent contest. Maybe dia join TANPA pengetahuan boyfriend dia kot. once boyfriend dia tahu....

... Mengamuk wooo dia. Sampai di tarik dia bikininya...terus tiger show, bai...Adeh!






Inilah dia muke mamat yg cemburu giler tu. Adoiyaiii...kalau iyer pun marah. Jgn lah sampai memalukan n memukul perempuan tue ar. Dan dan lg baru je title BOYFRIEND. hishhh....kesian plak tgk perempuan tu.

...tp sape suroh tayang body half naked cam gitu. Kannnnnnn dah. hehe :P






Nih layan video dia. Dasar arr. KOMPOM lepas ni dorg break off. KOMPOM PUNYA! Hehehehe. Kalau zie ke...dpt lelaki yg suka tgn naik ke muka cam gnie. Blah aje weh. Who cares kan.

...bukannya tak laku ape. Harap-harap Dillah tak camni. Selisih malaikat 44...puhhh puhhh.











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

28 comments:

gadis kepastian said...

wuwuwuwu cian kat dia...marah benar laki 2....

ayuna ayuni.. said...

sama bongok je pakwe makwe...

hahaha....

eVa said...

yobihhh.. bodo laki ya juak..

tp nak nok host ya brani juak ow lawan laki ya.. pande nya lawan.. haha.. mun kmk tekuk k mic ya.. haha..

Cik Wanie Ghani said...

alamak yunk,
ngerinya....
takutlah dpt bf mcm nie,
adoilah.....

Hayati Buya said...

In my opinion kan kak zie, memang patut pon boyfie dia pukul dia. sebabnye, dia da la menipu tak bagitau bf dia tu.. lepastu buat benda yang boyfie dia tak suke kat belakang dia. Tak kisah la orang nak kata boyfie dia cemburu ke ape ke.. tapi kalau bety jadi that boy pon memang hangin satu badan ngan gf kalau menipu camni. break pon break la.. mmg taknak la kat gf menipu camni.

Hayati Buya said...

tapi over sangat pukul awek ni. ish ish..

sname said...

ni kompem gila talak..haha

Aisumi Chan Kawa'i said...

teruk teruk teruk! T_T

Mr feckry said...

wa doakan lu jadi isteri soleha

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

isk....baru awek kot....takyahlah nak tunjuk hero sampai pukul bagai...eiii kalau aku bye2 la..!!

Mizz Coki said...

i blame both of them.

the girl should think at the first place in whatever your doings you must let your partner know and ask his opinion first.

obviously this guy is serious about their relationship in what sense I say that? boyfriend mana yang suka bakal bini dia tayang body sanasini walaupun bangsa dia orang tak paham apa itu aurat right?

but it was so not professional for him to explode in public like that. very irrationally childish.

Fina Fento said...

marah sangat gayanya nih.

akilDAXemoMACHO said...

salah patut diletakkan kepada kedua2nya.. memang lah bru pakwe. tk salahkan if he doesnt want the girl jadi liar kan? pakai benda2 tuh. masuk lak rancangan.. seem like veri bodoh.. haha. laki tuh pulak! DAYUS. sori to say.. memang dayus.. ko pergi bising2 kat situ nape? cakaplah ngan krew production tuh. minta stop kejap. bawa berbincang. nih lah,.. bile semua nak marah2.. jadi ler camnih. *sekadar pandangan *

My Life's Journey said...

Hrmmmm ciannya perempuan tu .. iye pun marah jgn la mcm ni .. memalukan orang ..


Haaa susah nak ckp, memang betul die tak bagi tau bf die, tapi yang si bf tu ..bertindak sesukahati je. Sesukahati je pukul anak orang .. huuu

najlaa lala said...

mangang bf die ni. kunun tak mau bagi gf die ni masuk. alik2 die tarik bikini pompuan tu tak ke lagi naya. stupid seyh!

LittleGurl said...

dua-dua mcm tak berpelajaran kot. haiya. public kot neh, tak malu ke. sobs

AmirFX said...

Mun nak marah pun tunggu la face 2 face tempat lain.. P asanya mun dah gerek cemya patut break jak la..

art with azrasophie said...

kesian dia...takboleh ke bf dia marah secara profesional!!!

Dilakochan said...

kesian perempuan tu!
Tapi yelah, BF dia pun naik hantu bagai nk gila.

Kalau dh pompuan tu sesenang tayang mc tu x malu, pergi jela cari pompuan lain.
Tak payah nk buat haru kt tempt org kan.. uhuks

ika said...

tak perlulah nk ngamuk smpai memalukan gf nye.adey..laki ni..cnfrm clash pas uh..

A'IM said...

bagus ada laki macam ni... tau jaga maruah perempuan..walaupun dia kasar tu cara terbaik buat masa tu ..haha...

velasrizal said...

sape tak sayang awek kan

zuneta said...

ni melampau...bukan jaga maruah pmpuan tu lagi...tapi menjatuhkan maruah,,,1st, tgking pmpuan depan orang,2nd tarik baju dia...tu ke tindakan jaga maruah??

sarah mohamad said...

ni lah boyfriend gilerrrr!

lily lotus said...

kalau zie nak rasa dillah wat camtu trylah join contest bikini..huhuhu..ampunnn

echa takashimaya said...

ishk ishk ishkkkkk.teruk betul.

Cik Rose Cute said...

haprak!! punya pakwe....kalau aku konfom pas gaduh putus....hihihi

Cik Rose Cute said...

Boyfriends giler!!!...tak sanggup aku jadik makwe dia....hihihihi