Busy dan Letih Sampai Rasa Nak MENANGIS :(



When u become an important worker dlm syarikat...ginie lah hasilnya uols. Tiap hari busy bagai nk rak. Itu ini kerja urgent perlu di siapkan. Yg bencinya, skrg ni SEMUA kerja important n super urgent....boss bagi zie nya handle.

...hairannnnnn giler kenapa tak di bagi dgn my manager. Manager SUPER FREE tp bila dpn boss, paham² lah kau uols. Buat² busy dia, MENYAMPAH! STRESSS STRESSS and STRESSSS giler skrg :(

Belum habis 1 kerja, dah di bagi another more 3 kerja :( Terpaksa relakan hati mengikhlaskan diri buat semua kerja yg super stress ni :( :( :(








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Atien Dyana said...

perasan jugak sis zie always bnyak keje.. xrasa nak mntak gaji up ke? *ooh jahatnya saya mengapikan* joking.. :)

♛ Dea ♛ said...

huhu..sabar kak zie.. mek sama juak.. 2nd week semester dah menimbun asment.. fyp gik..huhu

My Life's Journey said...

Hrmm cian zie, umi pernah kene mcm nie .. ade staff yang free tak jugak yang ken ..huish huish dunia ..uuu. Hrap zie tabah menghadapi dugaan

Cik Rose Cute said...

kecian zie...sabar ya zie....nak kena ketuk manager tue...hihihi

Tihara said...

smuga zie tabah mhadapi nya ey :)

AmirFX said...

Olaterdah.. Manager ktk ya nang nak ambik nama ajaklah kali..

Uchi kay-f @hmad said...

aq pun nk menanges ni nak kena siapkan resepi poleo dlm 2 minggu ni!

SyUhAdA said...

sbr ye kak zie..huhu~

zh-ena said...

nnti zie cuti kawen mcm maner la keadaan opis tu nntikan

eVa said...

yohhh.. trok manager ktk ya.. buang peruttt!! yahh.. geram ndah mekk..