Dah Tak Layan Lagi Dah Main Angry Bird. Skrg ADDICT Main Yg Ini Plak ^_-



Haaa... CHUZZLE DELUXE!!! inilah pc games yg skrg ni zie tgh crazy giler dok main taw. Sampai berjam² main pun sanggup okeh. HAHAHA. Dah tak layan dah games Angry Bird koooo noks.

...ku anak tirikan dia dgn games chuzzle nih...kehkehkeh :D





Cara permainan dia, cam kau main zuma gak. I realllllyyyyyy love this type of games taw. Games yg sgt simple n easy but then make u become addict utk main dan terus main.

...haaa gitu. Lg fun dari main Angry Bird. MIAHAHAHAHHA... opsss :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Zura said...

mmg ralit main chuzzle nie...cm ne nak dptkan mainan nie zie..akak dh lama cari game nie..

Redbloodsnow said...

KAK ZURA
-->> zie punya ni dillah yg bagi kak. zie tggal main je. hahahaha. td cari online, nan hado ar

cuba akak try cr cd pc games. mane taw kot kot hado :D

Bardboo said...

ni ms sy zaman blaja dl gila ngan game ni gak..hehe

zal88 said...

kte pun ska main game ni kak..:-)

AmirFX said...

Mok cuba juak kelak.. Macam best jak..

Amoi Farah said...

chuzzle game best kat mana boleh download ekk??

Ardini Humaira said...

aku suka men benda2 gni gak yunk siap sanggup donlod ke henpon ni ha hehe gara2 suka men time mengantuk dalam kelas LOL

Myra Jay said...

Myra suka main game Zuma.. :-)

Tak penah main game chuzzle ni..

adieque alizah said...

game ni mmg besh.. tp sy suka main game zuma.. mmg besh arh.. hehee ;D

MiSS iZZati said...

macam best ja game ni..dulu memang layan game zuma..lepas ni nak try game ni plak la..hehe....

eVa said...

ahhaah.. ktk men d cne zie.. lam hp kah? tang cute jak bulat2 berbulu ya.. ingin juak mok men eyh..

Cik Rose Cute said...

hahaha....sis tak ada masa nak main game....main game gan cik abang jer...