Diana Amir Kurang Tawaran Berlakon Selepas Bertudung



"Buat masa ini saya tidak mempunyai sebarang tawaran berlakon tetapi saya mengambil ia sebagai ujian selepas penghijrahan saya.

"Saya kini lebih banyak meluangkan masa untuk menghadiri kelas agama dan saya semakin berasa seronok dan tenang," DIANA AMIR

A'ah dear. Betul tuh, diana...anggap je ini sbg ujian selepas penghijrahan awak tu ea. Insya'ALLAH...ada nnti rezeki tu ALLAH SWT bagi. If takde lg rezeki dari bidang lakonan, Insya'ALLAH...ALLAH SWT akan bagi rezeki dgn cara lain.

...pssttt, before this zie tak suka ar dgn si diana Amir ni. Coz she's too seksi. But now, after dia berubah gnie....zie jd solute n minat ar kat dia taw. Coz zie pernah lalui apa yg dia lalui.

Dari seksi giler ke right now :) Cuma cara weols terima hidayah dari ALLAH SWT je berlainan ^_^










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

sama la.. cp pun tak minat dia dulu sebab sexy + mengada.. hahaha.. but now, terbaek.. hope dia akan kekal dgn usaha nih even ujian pasni mungkin lebih besar.. fighting diana! :)

Uchi kay-f @hmad said...

hope die sabar..rezki tu ade dimana2 bumi ni luas kan zie..

zh-ena said...

ujian dtg mendtg tangganinya dgn sabar dan tanah

Mama Gee said...

sebaiknyaaa cari sumber pendapatan lain yg lebih menjamin...dah bertudung ni pun..kalau nk berlakon kena tgk watak gak..jgn main sambar je..nnti ade adengan peluk2 pun lepas..cam ceritaa kasih alia ari tu...seselamba je fida peluk iqram dinzli tu..huhu

Tihara said...

oo..dia ni dah pakai tudung...insya allah ada la rezki nye nannti :)

Cik Rose Cute said...

Betul tue....Sis sokong...

Bardboo said...

cantik sgt dia bertundung kan?

Myra Jay said...

InsyaAllah rezeki ada di mana2..
Mana tau pasni menderu tawaran masuk ;)

msredcheesecake said...

cubaan utk org yg baru nak berhijab ni besar.... kena tabah...

eVa said...

ow tedah diana lok.. xpa2.. lak nggu kedak irma haaa.. ctok cya magazine amik.. drama crita nektok pun dah byk unsur keinsafan bh.. sabar jak diana.. eyh mcm diana tauk kakar kmk tok ahhaah..

iema... said...

hmmmmmmmmmm biasalah tuh...
kebanyakkan drama ataw Filem yg kearah Islamik jer yg banyak ambil org pakai tudung..
but Now a day, ssh nak jupa Filem ataw drama mcm tuh

edda(",) said...

dugaan...

Bulan Bintang said...

xpe ujian ALLAH tu..nnti datang rezeki yang dia bagi.. tak terkira nanti kanggg..

mr_mrs mikko said...

suka tgk dia btudung...
makin cantik...