Dillah Punyer Dah Complete. Zie Punyer... BELUM :(



On last Friday, kan zie ambik half day utk uruskan borang nikah zie n Dillah. So here's the story ^_- Dillah fetched me dari opis tepat jam 2:30pm. After dia solat jumaat, terus pecut ambik Zie.






...sampai je kat JAIS, perut kejung kooooo kelaparan. HAHA. Terpaksa tahankan dulu kekejungan perut coz zie nk settle benda yg sangat important ni. Nasib baik Zie n dillah number ke-3 je..hikss. suka dgn layan staff di JAIS ni. Very friendly.

Unlike layanan staff di Sri Aman...very menyakitkan hati. HUH! Kata dillah lah..hehe :D






So hasil drpd pemeriksaan staff JAIS. Dillahnyer borang nikah dh complete. Zie punya je lg yg belum complete. So belum boleh di submit lg...cisss! Lemau arr gnie...bengang dgn diri sendiri...sobsobsob :(











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAIRA & MICA COLLECTION
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan barangan baby yg
sgt cantik dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Myra Jay said...

Takpe Yunk, ada masa lagi, tapi kena buat betul2 tau, make sure semua complete ASAP :)

Aeen said...

huhuh..hopefully semuanya aku selesai...yeh zie..:)

echa takashimaya said...

saba yer :) selo selo nanti .setelkan baik baik yer :)

AmirFX said...

Terkejut nar muka Dillah kenak ambik gambar.. haha...

Miss Wawa83 said...

relax la dear..hehehe

zh-ena said...

apa yg tak completed lg tu..

cik ika said...

sbar2,,nt siap la uh...

mr_mrs mikko said...

apa yg blum complete yang?

My Life's Journey said...

Zie cyg .. tak pe, nanti selesai la urusan tu ..mata ktk zie dah mkn hitam la ..ktk kenak rest zie ..c lamak gik mau jd raja sehari .. rehat2 a :)


Bena kata tunang ktk .. cdak jais kat sri aman .. nya ok cuma ada part nya c berapa ..huhu

Ardini Humaira said...

aku pon sama. hiv test pon aku lom wat lg uwaaa

Cik Rose Cute said...

Sabar...tak kemana borang nikah tue...hihihi