Enot dan Kek CENSOREDnya... Haishhh.


**Credited to Cik Rose Cute**



Kau tgk kek si Enot ni uols. Asal ek perangai dia zie tgk, semakin hari menjadi tahapa gila-gila dia tue ek. Kali ini dia buat kek n upload kat FB and menjadi kontroversi kek ciptaan dia tuh.

...nak tgk??? meh tgk...













Seee! Hishhh...tahu lah tgn berseni n terer masak. Yg pi buat design kek gnie² kejadahnya entah...aiiyooooo!









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

PinQib said...

order akak.. tp kalau order x payah la nak wat public =(

Syieda_Joy™ said...

mmg kreatif.. tp lagi kreatif if die buat kek tu bentuk laen n buat org berselera nak makan.

AdiaLuze said...

Salam ...

Rasa diri dah kebal cemuhan dan tohmahan kot .. Tu yang buat ikut suka dan tak jaga langsung sensitiviti Agama dan budaya .. Kot laaaa .. hehehe .. Manusia, manusia ...

AmirFX said...

Patut jadi tukang masak jaknya..

fieda said...

eii..tak senonoh..rasa mcm tak sanggup nk mkn kek tu kalau diberi percuma pun..dah la bertattoo bertindik plk tu...pastu bbra terselak plk tu...apa daaa...

L@dyKichiMachiko said...

bila dah terlalu kreatif..mcm2 jak nok pelik2 dipolah..haiyaaaa!

My Life's Journey said...

Hrmmm dah ikut stail barat dah .. kalau zie carik ..ada banyak keke yang tak berapa nak senonoh lagi ..mesti rasa nak muntah tengok hihi

cik chinta said...

ishh22....satu dunia tengok..

Ezzattie said...

ishh2, tahpape. ni lah kalau org terlalu kreatif dan pakar. erm..

Miss Wawa83 said...

Trok!!!konon2 kreatif la tu tp hampeh..

ALLYNA HASHIM said...

x lalu nk makan kalau gitu punye rupe......

roha said...

nak tunjuk bakat la tu konon. cait!

adieque alizah said...

fuyooo.. kek HOT nie..!! ish3..

khairul akmal bin azman said...

kreatif la sgt..
shengal!

Aleyn said...

Buat malu kaum jer....dah la buat kek tak senonoh....perlu ker nak tunjuk kat public?...#$%%#$$

Tihara said...

owh ni customer dia order tp dia cetek pemikiran g uplod dlm fb..apa yg nk dibanggakan pn tak taw la mak enot..huuuu

Bardboo said...

ishe..geli tengoknya..apala nk jd dgn si enot nie..

eVa said...

aie nya polah kah? hahaha. tetak ndah mek lok.. pelik2 jak nya ya koh zie.. xperlu lah nak uplot nak ow.. mun nya nak polah gya.. adoh2..

mdsaf said...

Astaghfirullah...

Cik Rose Cute said...

memang geli tengok hish!! makan pun tak ingin...