For Me... Blog and Kerja Harus Seiringan ^_-



Peoples selalu tanya zie this type of annoying question -- "Kata Busy, Tp aku tgk blog laju je update" ...adoii, jemu lah dgr or baca this type of question in where pd zie, its sound like satu soalan sindiran.

cam ala² nk gtaw..."iyer ke kau bapak giler busy dgn kerja. Iyer ke kau keletihan gara² kerja". Well, HELLO! pernah dgr AUTO PUBLISH ENTRY??? Oh ye...lupa plak, kau bukan blogger. Mane lah nak understand benda alah tu.

...hasihh. Dah dah...next question PLEASE. Malas nk jwp pertanyaan camgitu lg. BOSAN tauk.







Pssttt pstttt...mulai harini, akan BERHATI-HATI writing ttg my works. Akan jd seperti gamba katoon di atas ^_^ Ngeee. WHY??? hehe...its because anak boss zie dh jd my blog reader. ADOIYAI. Kena delete laju² entry yg sepatutnya di delete. HAHAHAHA.

...hopefully dia bukan pembaca tegar. Puhhh puhhh.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

eVa said...

boh lalek ngn cdak zie.. cdak bukan tauk hal blog2.. biar cdak.. gago ngn reader2 ktk jak zie.. org nggu2 entri ktk salu kuar.. mcm kmk tok salu nggu hehe..

yahh anak boss jdi reader blog ktk.. bahahah.. puji2 nya sakit lam entri ktk.. sak dpt nait gaji kit.. ahahah

Tihara said...

tabekk springg dgn zie..pandai membahgikan masa :)

CHU MAJORFLAVA said...

agreed,sumtimes hal kerja sikpat dishare gilak lam blog dear.banyak mata-mata.bos mek pun readers mek juak..ekeke...tapi bos ktk ca ya nun alip,sik glak nya paham.

farrah said...

wah mana zie tau anak bos zie baca blog zie?? scary!!!

♛ Dea ♛ said...

hehe..klazmate kmk dpt twuk mek da blog gik mek alu susah ati juak..:P.. xtwuk phl mek xsuka org nk dekat kmk bc belog kmk..hehe

Redbloodsnow said...

FARRAH
-->> scary kan kan. coz dia sendiri yg gtaw kat zie taw. kecut terus weh perut. hahaha.

My Life's Journey said...

Hihi bena kata ktk zie ..ianya harus seiringan. sebab ya .blog kmk pake laptop .. pc opis pake buat krj ..jap2 mata kat sebelah ..jap2 kat sebelah gik hihihihi

Cik Rose Cute said...

cepat delete...hihihi nanti anak dia baca pulak pasal kutuk bapak dia...

L@dyKichiMachiko said...

alamakkkk kantoi la ktk dear! ala cool down jak bah,bgs juak mun nya ada bc certain entries bout ur burden and Miss D ya..blogging kan one of the way we expressing our views and also theraphy for us kan..so pedulikkan pa org nak pdh or gago. bknnya ktk ignore ur keja juak nk?

Hayati Buya said...

Auto Publish tu camne kak zie ?

kayrul-shah said...

bahaya nie kalau anak bos dah jadi reader blog zie..hehehehe

kayrul selalu tak sempatnya nak buat auto publish. Balik rumah membongkang je tidor, bila kat opis, keja dah siap baru buat entry..kalau keja melambak..bersawang la blog tue...hehehe

sweethOneY said...

HAHA bahaya tu yunk. Kena bertapis sikit if blogging pasni. Tak mustahil entah2 Miss D pun baca blog ko ni

Uchi kay-f @hmad said...

emm dah taw dah..apepun kf kagum dgn kamu zie..

mcm bloger lain2.."u are my inspiration to bloging.."

Uchi kay-f @hmad said...

hrp2 die tak bce yg entry2 yg lps be4 kamu delete zie..

Myra Jay said...

Alamakkk, kantoi ar camtu yank anak boss dah baca your blog..:)

Kena hati2 la pasni :)

AmirFX said...

Ilek Zie... Pembaca jak ya.. Sidak bukan tauk pa2 pasal blogging.. Mungkin sidak sekda niat cuma ingin bertanya jak... Nway, keep it up...

Nurul Amanina said...

boleh kak zie ajar x cmne nak jadikan blog dgn keje or study tu seiringan . hehehe ..

mr_mrs mikko said...

aku salute ah ngan ko.
kasi tabik spring..
mmg aku x dpt nak ikut jejak langkah ko ni..
tetap pemalas.

hahaha