Haduiii...soooo Letih :(



Both of my bosses (big boss & anak boss) gi oversea for a week. Other staffs, semua tangkap ular. But me....not a single chance nk "tangkap ular" arr uols. Semakin near nk gi kursus kontraktor & cuti kawen...

...semakin menimbun kerja yg perlu di siapkan. Miss Dictator is really being a dictator now. So exhausted. Nak drive balik pun rasa cam tak larat je :(








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Riena Haiqal said...

Oooo... same with me la Zie... berlambak jer kertas kat meja ni belum lagi berkurangan.. semakin disettlekan, semakin banyak pula... huhuhu.. letih la kalau macam ni... :((

Tihara said...

tgkap ular yg best tu..hihi, tk baek kan..paling best tang pi obersi tu..

sarah mohamad said...

dari dulu lagi ms ditactor tuu ishhh .. tak leh orang senang sket hehehe

ArELeEz said...

call jer dillah.. suh dia dtg amik. wat la suara manja2 sket. he3..

Redbloodsnow said...

ARELEEZ
-->> hehe. tp kan dear. camno nk call dillah soh ambik. dia nunnnnnn jauh kat sri aman, sarawak. Zie lak kat kching.

kena 3 hours drive taw....hehehe. weols long distance relationship. seminggu sekali je jumpa. but kkdg sebulan sekali jumpa if dillah tak dpt balik coz ada kerja :(

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..sama kita busy tapi gik pat nyelepat blogging.dapat release.

Bardboo said...

xpe..yg penting jujur masa bekerja tu..biarla org lain nk tangkap ular ke..

sweety_nur said...

sabar yer k.zie....bila kita sabar mesti ada hikmah y Allah akan bgi....

@juera said...

biar la diorg nk tgkap ular pon kn zie..kte jd diri sndiri n bt kje kite yg ptot..br la rezeki yg kte dpt tu berkat kan kan ^__^

fiQ'Ra said...

haduiiii... tired tired =))
tu yg kurusssss je.. huhu

si ngokngek said...

sabar2 ya kak..lama2 penat tue akan jadi manis..caya lah!!!..

tp dan lg nak menaip semua..hahhaha

My Life's Journey said...

cian zie ..banyakkan rehat a :) huhu

alinac lover said...

balik rehat ek

mdsaf said...

Susah-susah dahulu, senang kemudian....Allah itu maha adil, hari ni susah, akan datang senang. rebutlah lima perkara sebelum datang 5 perkara.....

AmirFX said...

Olaterdah.. Sekhal.. Kelak2 ktk cuti panjang k release tension..

Cik Rose Cute said...

hihihi...Sis pun busy jugak...busy gan anak2...kat umah...kerja Umah lagi la...tak habis2 sampai ke tua...

Ardini Humaira said...

x lama lagi nak jadi raja sehari dah yunk.. agak2 miss D asi ko hadiah ape cer teka hehe

eVa said...

ow tedahh.. nak dekat ari.. mcm2 jak keja mok d settle.. xpa zie.. ktk dah dpt cuti mok dekat sebulan.. sak cdak nya gik cerik.. ahahha