Happy lah Bila Tgk Perningkatan Unique Readers Skrg :)


**Click to enlarge**


Alhamdulillah...tak sangka skrg ni dh 2ribu lebih pembaca blog zie dlm sehari. Terharu zie kat uols ni taw. Ramai gak rupanya yg sudi baca blog cikai zie yg tak seberapa ni. Terima kasih sgt² Zie ucapkan.

...Insya'ALLAH, bila Zie dh cash out my nuffnang n churp churp, akan Zie adakan contest buat uols. Sbg tanda appreciate :)




P/S:
Kpd penyewa blog zie, Haa...uols
leh berasa lega ek. semakin ramai
readers zie, Insya'ALLAH..semakin
ramai gak buyers uols :) Don't worry,
price zie tak akan naik.will stay
gitu je price UNLESS...sehari UV
10ribu gitu baru zie increase
price...hehe :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

akak.. nnt bg alamat.. dieba nak bg adiah wedding.. pm at fb ey..

Myra Jay said...

Tahniah ye Yunk :)

AmirFX said...

Waaa... Jeles2...

My Life's Journey said...

Yayyyyy best2 ni.. nak join nanti ..chak!

Hishyamuddin said...

pergh...bagi la tips..hehehe..
ramai benor tu..

Hishyamuddin said...

pergh...bagi la tips..hehehe..
ramai benor tu..

Aeen said...

blog zie best..hari2 tunggu entry dari zie...suke sangat bce...hehe..

Tihara said...

wow..congrats..leh belanja burung puyuh berempah.hik3

Zura said...

perlu bantu membantu..

AMMAR YASIR said...

Bestnya... Tahniah!!

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah dear...

msredcheesecake said...

congrats zie.... meriah je blog dia....

Zool Blogger said...

tahniah memang hebat sekali tu

zuneta said...

terdengar mcm nak wat contest...laju je comment ni...hehe...

*zie tak yah balas kunjungan zu tak pe dah..zu tak update blog pun...duk wat assignment je, nnti dah update...jgn lupa dtg eik.....bila zu stress, zu datang blog zie tuk hilang tekanan...ok kan?? frame tu nnti zu akan pos..maaf tggu lama

adieque alizah said...

blog kak zie mmg besh.. two thumbs up.. suka..!!!

SyUhAdA said...

wahh..thniah kak zie..

khairul akmal bin azman said...

untung nye..
mesti entry blog
ni ramai owg komen kan2..
hehe

Uchi kay-f @hmad said...

view reader smkin ramai kan..bagus tue...

Pharmalif said...

Sempena zie nak kawen ni, US ada small gift nak bagi. Alat utk kesihatan. Nak bagi 2 utk zie dan dillah. kalau nak la. cuma nak add la kalo bole. Ape2 emel kat halif83@gmail.com

Cik Rose Cute said...

Bestnya....Sis tunggu tau...

shazlynn fazlynn said...

tahniah ya ;p