Harga Maruah Lindsay Lohan Hanya USD750,000 SAHAJA??? Well, Org Barat... Apa Nak Di Kata.


**Sumber gosip dari OhBulan**



Tadi time baca gosip ni kat OhBulan, mmg menggeleng²kan kepala arr zie. Cam....whattt??? Itukah nilai maruah kau??? Hilang terus respect n minat zie kat dia. Seriously, zie minat Lindsay w/pun dia ni jenis bermasalah.

...dgr² Lindsay Lohan mintak USD1 juta, tp after rundingan, price tu di cut ke USD750,000. Tp belum ada apa² kata putus lg. Tak kisah la ada kata putus ke, takde. Common lah...that's YOUR DIGNITY la perempuan.

why should sell it for the sake of money??? walhal kau pun dah kaya. aduhhh. MEMALUKAN! Tak nak dah minat dia lg :D












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

khairul akmal bin azman said...

kalo da kafir

kafir gak kan2.

My Life's Journey said...

Hrmmm kenapa la jadi mcm nie .. huuuu dunia barat :(

shahrul said...

xyah minat dah kak..muka die pon da terok sebab addict to drugs..haiihh..merepek btol..

eVa said...

aie mena sikkk.. ataupun ya rega org amik nya blakon.. nya dah kaya bh.. huhu.. mek minat nya juak bh since crita the parents trap.. nya lakonj dkembar.. best da jak nya lakon dulu dr kecik.. huhuhu

Aleyn said...

Akak minat dia masa dia kecik..makin besar makin tak matang....well...dah nama pun manusia tak der pegangan...gitu ler..

Tihara said...

ni harga utk dia acting ka..tk minat dia..minat alex o' louhglin..keh3

♥z@z@♥ said...

dia kan dah x laku skrg..sbb tue la main belasah je if kene bogel pun..

Cik Rose Cute said...

Sis pun minat giler kat dia...kenapa jadik camtu?? huhuhu