Hina Islam Ke Apa Nih???!!!



Salam Rabu uols :) Hari ni, mood pagi ada a lil bit ok ^_^ Hopefully today tak kerja dateline yg super short-period lg lah. Kalau tidakk...mampuih koo akuuu :D Tp kan...time Zie google benda alah td pagi.

...terserempak dgn picture yg bg Zie SGT KURANG AJAR nih.











BENGANG Zie tg pic ni taw! Zie tak sure whether perempuan bertudung tu di paksa pakai tudung cam gitu ke, or dia mmg sengaja pakai then kena ketawa leh si nenek tua yg bermuka hodoh tu.

hisshhhh! geram Zie taw! BODOH! Menyampah! Agama kau, agama kau lah. Watpe nk persendakan agama org lain? BENCIK!










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

eVa said...

kenek tok semua benda dperlekehkan zie.. mcm2 jak.. malu eyhh

Phat said...

mcm2 musuh islam ni...suka2 hati je persenda kan agama kita kan..grrrrrrr

Cik Rose Cute said...

macam2 sekarang nie....dunia dah menghampiri ke akhir zaman...

Mr feckry said...

umat islam makin tercabar sekarang

♥z@z@♥ said...

yup..skrg mmg mcm² bende x dijangka..

Wahidah said...

geram je tgk gmbr ne...

Mama_Nabihah said...

propaganda org putih.

AmirFX said...

Propaganda kmk asa lah benda cemtok.. Jangan kita jadi sidak jak...

Uchi kay-f @hmad said...

hmmm......tapi mcm ade sumting wrong je zie...

zh-ena said...

NAMPAK SGT DI PERBODOHKAN

Hariq-Sha said...

kamek rasa lah pompuan ya nang bertudung. maybe she's just wearing that thing to imitate durik rah dinosaur kah apa kah. maybe halloween?