Hisshh... MALU Baca Statement Izreen Azminda Terhadap Johan Asaari a.k.a Botak



Seriously uols,masa zie baca gossip ttg pelakon yg tak brapa zie nk kenal ni di BeautifulNara tadi. Terus rasa cam... "Ek eh kau ni minah. Wat malu kaum je. Baru kwn, bkn kekasih dah nk makan hati bagai..."

Haaa...seriously gitu lah yg zie ngomel dlm hati.Meh skodeng some of her statements yg tak leh blah.Cam terhegeh-hegeh pd yg tak sudi. Haaa gitu.


"Memang saya terasa dan terkilan dengan dia. Sebab dia bersikap dingin dan tidak endahkan saya sejak mula berlakon dalam drama itu. Tiba-tiba keluar pula gambar-gambar dan kata-kata macam orang bercinta di Internet. Mestilah saya terasa," Izreen Azminda

"Drama itu" yg dia maksudkan adalah drama Cinta Elysa ye uols ^_-



"Kalau tak bercinta sekali pun, sebagai seorang sahabat yang rapat dengan dia, kenapa secara tiba-tiba dia berubah dan tak endahkan saya selepas terlibat dalam drama itu? Dulu hampir setiap hari dia akan menghubungi dan hantar khidmat pesanan ringkas (SMS) pada saya. Dulu cakap dengan saya lain, sekarang lain pula." Izreen Azminda

Huk'eleh... bia lah si botak tu nk berubah gitu. enko bukan awek dia pun. Statement dia yg ini cam ala-ala nk salah si FASHA SANDHA tu je nampak. HELLO! Common lah...itu tandanya org tak INTERESTED.

...if iyer pun si Botak interested dgn Fasha. SO WHAT la kan. He's not yours, ape. Hisshh...tetiba zie jd rasa cam nk backing Fasha Sandha ler plak woi. HAHA. Am i losing my mind??? TETTTT! :P

Pape pun, mmg malu lah zie baca kesemua statment a.k.a luahan perasaan dia kat media tu. Cam...what the heck! Hisshhh...malu lah.











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

ZYASH said...

hahahadunia artis kak zie oii... Tapi kalau jd perempuan takkan tak tau laki tu x minat kat dia kot...wat malu sudey...

akuzle said...

dah takder tmpt nk meluahkan perasan dh tuh...iskkk

sarah mohamad said...

entah si izreen ni, first baca melintas di fikiran mcm nak upkan diri sendiri jek. hehehe

mr_mrs mikko said...

tu pn nak gtaw public.
haih! x professional lansung..

ceaaa..
eh, aku suka gila botak dlm cinta elysa tu..
hihihih

Tihara said...

alamak tak kenai sape dia ni..lariiii

lieynanilaz said...

saya yg baca pun...naik malu gak...hoho..

Qienah said...

ni bukan ke yg berlakon as a cikgu zakiah dalam cite juvana?huhu..

Luv like this.... said...

i pon malu bace seyh..hoho

sweety_nur said...

ntah apa2 jer....artis2....hishhhh

alinac lover said...

nk p bca gak la hahha

Uchi kay-f @hmad said...

hai botakx2. dah jumpe fasha lah katekan..

SURIA AMANDA said...

dunia artis ni mcm2 la..

Myra Jay said...

Adehhh, disebabkan myra xberapa soka dengan FS tu, makanya myra sokong Izreen..

wahahhaaa, boleh ke??heheee

Ardini Humaira said...

macam2 aris ni hiuuuhiuwww

Cik Rose Cute said...

hihihihi...buat malu kaum wanita....Hidung Tak mancung Pipi Tersorong-sorong....kesian...