Its FRIDAY! Weehuuuu :D Next Week Pergi Kursus Contractor :( Aduhhhh



Salam Jumaat uolsss...bestnyaaaa dah jumaat kooooo nokssss. Pagi ni heavy rain lg arrr :( Moody zie drive...hemprhhh. Oh ye, petang karang leh dah jumpa dillah coz he's back to kuching, yay!!! Tak sabar nak fetch dia kat terminal nanti :)

Dpt gak dia temankan zie hantar wedding cards dgn org weekend ni ^_^ Hikss...





Minggu depan dah nak attend kursus contractor for CIDB renewal licence kat PKP Centre. Alahaiiii...bosannyaaaaaa. SEMINGGU plak tu kursus. Mencik arr. Dahlah kerja menimbun. Zie ada request kat boss...

...suroh org lain ganti zie. Tp dia kata "CANNOT. Must you." fullstop. Haiyoooo...ye la ye la.... akuuuu laaaaa. Leceh ah.










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Dilakochan said...

huiyoh. nnt tinggalkan keje seminggu, mesti balik keje menimbun menanti zie!

phuhh..
Good luck la ye kursus next week!
Kite pun ade kusus gak next week tp 3 hari je

farrah said...

eh, ni dah 28Oct kan, wahhh tak lama dah zie nak kahwin!!! ;)

My Life's Journey said...

Fiwettttttttttt hantar kad kahwin ..semoga segalanya berjalkan dengan lancar :). amin

♥z@z@♥ said...

ko org kepercayaan babe..so harus la ko yg attend..hihi..

AmirFX said...

Best dapat g kursus kedak ya.. Ada masa terluang yang banyak.. haha..

alinac lover said...

org penting kt opis heheh

Cik Rose Cute said...

Pas cuti mesti kerja menimbum tau...teruk bos tak bagi orang ganti...

kayrul-shah said...

sekarang zie dah jadi orang kepercayaan bos..mesti lepas nie miss Dictator tue susah hati

eVa said...

yoh nak dekat ari mcm2 jak keja ktk kenak settle.. fuhh.. xpa.. tunang ktk ada k merik semangat.. ilek zie.. jgn stress tym tok..