Johan As'ari KECEWA Dgn Sikap Izreen Azminda



Oh yeahhh...perang statement bermula sudah. Haiyoooo. Sorg kata gitu, sorg kata gnie. Tp di fikirkan akal logik...if Izreen takde bukti, masakan dia BERANI bagi statement, betul tak uols??? jeng jeng jengg...

...berbalik pd entry gosip zie td pagi -- Johan Ajak Izreen Azminda Bertunang??? dimana Izreen mengatakan yg Johan pernah mengajaknya bertunang. Well, ini plak komen Johan ^_-


“Saya tak ingat apa-apa tentang janji yang pernah saya lafazkan sebelum ini tetapi terus-terang kami memang rapat sebagai seorang kawan. Pada saya, cinta itu bukanlah perkara yang boleh dimain-mainkan.

Kalau jodoh saya sudah sampai, baru saya boleh katakan cinta tetapi dengan dia belum tahap bercinta kerana pada saya cinta itu sangat agung,” -- Johan As'ari

Ouchhh! Sakitnya word Johan yg ini -- tetapi dengan dia belum tahap bercinta -- Aduiiii, pedas woooo. Mana nk letak mukaaaaaa. Zie tak terkejut lah if nanti Izreen kuarkan statement baru...

...sambil TUNJUK BUKTI SMS yg Johan bagi kat dia. Hemprhhh...publisiti murahan yg sgt memalukan. Pape pun, dahlah uols berdua. Settle belakang tabir je pasni eh ^_-







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Cik Rose Cute said...

hihihi...bergaduh la korang...si izreen nie pun satu...terhegeh-hegeh pegi buat statement cam tu...Mudah sangat terpedaya dengan Si botak nie...

mama maman said...

namanya pun retis..:)

fieda said...

pas srg2 wat konteroversi..aritu kes adda dgn mamat...ni la kehidupan artis kan..

My Life's Journey said...

Hrmmm mcm2 artis sekarang ni .. haaaapa la nak jadi sekarang ..sekarang ni mesti tgah panas dan diselubungi dengan misteri ...

Faz Abas said...

dunia artis, penuh lakonan semata...

atty's said...

yg pompuan pun udah2 le..takyah ler mengemis cinta lelaki ni lagi dah

Myra Jay said...

Aduhhh macam2 la diorang nie..

Tak tau mana betul..

msredcheesecake said...

Apsal msred tak kenal diorg ni?

eVa said...

yobihh pa jak lah.. apa nok xdipuas ati.. perlu kah madah lam media.. so mok polah apa lah lam media.. mok soh cdak duak bercinta.. hasihhh.. pelik2..

MiSS iZZati said...

Macam cinta bertepuk sebelah tangan plak kan..kesian..tapi saya admire botak dalam cinta elysa..hehehe..

neyra shazeyra said...

syg, citer ni semua da keluar paper ahad lepas... ada printscreen BBM ke sms ntah izreen ni tnjuk kat newspaper, cuba cari :p

♥z@z@♥ said...

malas nk layan diorg nie yunk..bkn glemer pun..hahahaha