Jom Ramai-Ramai Kita Bershawl Ala Heliza Helmi ^_-



Salam Jumaat Uols...and MORNING! :) Ni pagi ni zie nk share dgn uols cara memakai shawl ala Heliza Helmi. Semlm zie jumpa kat Google search...tu yg arini teros share. Hikss... mak kan tak kedekut noks :P

...sharing is caring. That's my motto ^_- ceaaa..hehe










**Click to enlarge**




**Click to enlarge**



**Click to enlarge**




There you go, uols. 3 pictures tutorial memakai shawl dari Heliza Helmi. Nampak senang tp cam payah je nk ikut arr. Dan dan lg some or the shawl/tudung tu jenis yg bergetah...hanya terdapat kat butik Yasalma dia je kot.

Pape pun, love her style. Her style barulah melambangkan muslimah icon ^_- Tak macam si.....tetttt! mls nk sebut nama :D









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--- Here! utk lihat pakej ::








Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

sweety_nur said...

mowink k.zie......ceria jer arini....sweet sgt heliza nie lbh kurang cm k.zie laaaa....(ops!!dh senyum smpai telinga ker??)~ngee
btw....saya pon suka tgk cara heliza pakai shawl wlupon dh lma jadi artis but still maintain pmakaian dia....love it...

Riena Haiqal said...

cantik la.. Si Heliza ni pakai apapun tetap maintain jer cantik dan ayunye.. macam Zie... hehehehehehe... Teruskan dengan penampilan muslimah kamu k... :))

Diana @ bilakukatacinta said...

wahh..betul lah Zie...sgt sopan+bergaya+menurut landasan syarat menutup aurat....

Mizz Coki said...

Yah, I know who you meant by TeTTT... ahaha.

Kamek bukan Muslim tp kamek pun sik berapa berkenan dengan si TETTT ya makin sejak di Hollywood rasa makei tudong perempuan Afrika lah rasa2nya ala2 negro stylo.

I prefer Heliza and Fida sebab betul2 sopan and cantik! Oh ya, berhijab dengan jujur. Haha.

eVa said...

morning zie! kck da jak.. nektok shawl heliza mjd sebutan ramai.. chewah.. kain nya bgs.. halus p kck aie.. pande nya bgayaa... mok juak meli cgek n coba pake..

eVa said...

ziee.. cepat2 ktk beli zie.. then pake.. wahhh!! kompom muka sama!!!!.. ne tauk alu jd model pake heliza.. dolok cdak crk bh..

Redbloodsnow said...

MIZZ COKI
-->> hahaha. hanya kau yg memahami ku...miahahahaha :P Pssttt...fida pun x leh pakey gik nektok yunk. tudung nya dah cam ala² kazen nya tokti.

jenis topi yg reveal leher. apakah. cdak artis bah. even ktk non muslim gik nyampah dia style tudung si tettt ya.

apatah lagik kmk :D

Redbloodsnow said...

EVA
--- hahahaha...ktk bok mena yunk oiiii. mek geram aie nk beli shawl dari butik yasalma nya ya. tp x tauk cney nk carik lam online tok

byk yg FAKE :(

Ardini Humaira said...

yunkk!
ku teringin nak beli tudung jenama heliza ni selai pon jadi la... ritu aku tgk ija kata kalo nak order kena bagitau dulu pastu baru dia proses tudung. custom made. nanti kita order ye yunk hehe kenan aku ngan fesyen ija

pRincESs_N said...

no 1 gn 2 tu comel..no 3 kurg bkenan pulak...

atty's said...

cantik je tgk org pakai ..tp kalau kty yang pakai..kembang muka

My Life's Journey said...

kacak2 ..manis nya heliza ya eh ..kacak da muka kawan hihi

♥z@z@♥ said...

heliza mmg cantek..sweetttt

Cik Rose Cute said...

cantik la heliza pakai apa pun still cantik....

FeeQ said...

Ada siapa2 yang interested nak jadi Pengacara untuk new Malay food website? Tak ada expereince pun tak apa: http://bit.ly/nAhEBr

sweethOneY said...

suka heliza, tudung dia makin lama makin labuh :)

princess ayu said...

orang kacak pake apa pun nya kacak oh...comel jak

Putri Cahaya / Putri NAJ said...

Salam~
Berminat memiliki shawl Heliza?
Dapatkan di sini..:)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.462283640469026.109805.100000621816850&type=3