Kesian Plak Tgk Pian Cecupak Ni Gara² Isu SYOK SENDIRI... Hemprhhh



Kesian plak zie tgk si Pian Cecupak ni. Kontroversi dia yg SYOK SENDIRI dgn model sambilan, Aida Hazira, mmg memberi tekanan yg cukup kuat bagi Pian Cecupak.

"...saya terkilan dan kecewa dengan apa yang berlaku. Ia membuatkan saya tertekan sehingga menjejaskan kesihatan. Terus-terang saya katakan, selepas Aida menuduh saya syok sendiri dan mahukan publisiti murahan, saya tidak boleh tidur dan hilang selera makan kerana tidak mampu berfikir dengan baik.." Pian Cecupak

Tu la ko, bang. Lain kali...if nk bagi statement kat mana² akhbar, kena pastikan dulu STATUS hubungan kau dgn si dia tu. Baru tak terjadi kes cam gini. Skrg siapa yg kena chop S.S??? **S.S tu syok sendiri la ea :D**

...apa lagi orggggg, terus jd makanan uols ek hina dia. Kesian dia taw. Tak baik uols, nyah..hehe.





Haaa..ini lah dia Aida Hazira ni taw. Cantik orgnya...mane tak si Pian Cecupak tu tangkap feels dgn dia...hehe.

“Saya tidak pernah merancang untuk berkahwin dengan Pian Cecupak dan saya menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dia, kononnya kami bakal berkahwin. Saya tahu Pian sengaja mengeluarkan kenyataan itu untuk mencari publisiti murahan.” Aida Hazira

Hemprhhh... entahlah. Siap apak tirinya demand Pian utk buat public apology gitu. If not....SAMAN ler jwpnya. Hehehe. Tu arr kau pian. suka hati je kata nak akan berkahwin dgn dia...adoiyaiii.

...tp kan, if takde pengharapan...mane mungkin Pian BERANI bagi statement gitu kat media kan. Eh, entahlah... mls kepochi. Ceaaa...hehehe. So pd Pian, next time berhati² dlm membuat statement pasni ea ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MR. & MRS. MIKKO
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Tihara said...

aoii pian ni..baik pk anak2..pk perasaaan seniri jer :P

shahrul said...

go pian go~
haha.. :p

Mr feckry said...

itu kisah die..kisah kite tak tahu lagi

alinac lover said...

alahai..sian dia

fiQ'Ra said...

kesian tp mmg patut kot.. ish3..

kayrul-shah said...

sian..kang dah terkena..nak cari publisiti murahan sangat..

Myra Jay said...

Macam2 kan..

Entahlah...

My Life's Journey said...

Hihi .. Cian nya .. hrmm no komen hrmmm

Cik Rose Cute said...

Eeei! tak suka dia...perasan lebih...

Ardini Humaira said...

adoyai retisss.. retisss... memang suka wat hal