Lama Nah Arr Website Charles & Keith Open For Online Business :(



Since di Kuching, Sarawak....the only Charles & Keith outlet di tutup, sampai skrg zie kepayahan nk memiliki a new shoe dar Charles & Keith. setiap minggu for sure akan terjah website C&K utk check whether website tu dah open for online business ke tak....

....dan resultnya....











...selalu MENGHAMPAKAN. Dah setahun dah tunggu taw. Stillllll gak lom open² lg online store. SEDIH arrr :( hemprhhh...cam menunggu bulan jatuh di riba je gamaknya. Hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Myra Jay said...

Myra tak penah beli beli kasuk CK ni sebab rasa cam tak mampu je ;)

My Life's Journey said...

Tak pe zie ..lak ktk honeymoon kat semenanjung ..time ya la ktk shooping ..kat cia banyak gik pilihan barang nya hihihi :)

msredcheesecake said...

Selalu usha CNK kat sunway pyramid sini, tapi tak pernah beli... Yg nak beli, kedai plak tak buka2...saba jela...

Jom turun semenanjung shopping sakan.. Hheee

Tihara said...

wahh CK...best nye :)

eVa said...

aok mena ya zie.. kmk crk juak rya.. pahal tutup oww.. xkan org xda nak meli cya.. femes da jak.. agik2 k fesyen style or wedding huhuhu.. xda gik kedey nok kck2

eVa said...

ziee.. tunang ktk tinggi gik dr ktk kah.. ada kasut ada heel utk laki juakk.. mun tak mok tunang tak tinggi kedak org korea, soh pake.. ahhaha.. p mek xingat cne jual.. mek asa dolok ada CK bh

Mizz Coki said...

Myra< wuinaaa sama daa kita, satu tak mampu dari segi kewangan kedua tak mampu cari size hahahaha kaki gajah nooo..

Redbloodsnow said...

EVA
-->> hehehe. dillah tinggi gik dr mek. nya sama tggi minie. mun mek k high heels 5 inci, sama level tggi mek duak...hehehe

ya nya mun beli mek heels, kompom soh mek beli yg 3½ inci jak. x hot arr k heels tggi gya. HAHAHA

♥z@z@♥ said...

sabar yunk..dia suh ko simpan duit tuk beli bile dah bukak nanti...hehe

eVa said...

ahahaha.. so jauah tinggi tak duak 5 inci lah nak.. ne nya mok ktk tinggi dr nya.. xhot ndah.. hot oke kedak beyonce lak...

lupak pdh.. ktk nak crk heels kck2 nak.. dekat tempat cgek, hock lee.. first kta nait escalator ya nang kedey depan2 ya jak.. then nya kedey tepi x jauh cya.. ktk ngga heels cya kedak crystal.. kck!! cya jak mek nemu kck selain CK... rya neman dak kakak shichi berbeli k wedding bulan depan lak..

PinQib said...

die hard fan!!!!!!

Cik Rose Cute said...

Sis pun tak mampu...pakai kasut berjenama nie yunk....hihihi