Macam "OVER- CENSORED" Je Movie Klip 3GP Ni Uols :(



Sejujurnya zie katakan....MALU Zie tgk trailer movie ni taw. Zie tak kesah lah uols nk say zie minda kampungan ke, minda kolot ke apa. But common lah...weols ni MUSLIMS, jgn ikut sgt HOLLYWOOD nyer movie style...

...pelakon dorg tu dah sah² kafir. But pelakon² dlm movie ni...majority beragama islam.






Dan dan lagi watak ranjang si Mimi One Nation Emcees ni. Adoyaiii...sgtt sgttt lah malu zie tgk :( Apa kata mak pak dia tgk lakonan dia begini ek??? Hemprhh...mmg lah SEKADAR LAKONAN. Tp please lah!

....letakkan batas² ckit. Ini tak...hemprhhh.





Tgk part aksi ranjang mimi tue...astagfirrullahha'azim, mengucap pjg zie tgk :( Memang BRAVO! dia berjaya memainkan watak dgn sempurna. Tp cam maruah diri tercalar je. Half naked mengangkang cam gitu...

...entahlah. Maybe uols puji hbs movie ni. Tp Zie...zie nk boikot lah movie ni. MEMALUKAN!








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

sweety_nur said...

malulah tersangat sangat....klu tgk dgn famili ya Allah....manala maruah dia sebagai perempuan mmg x tau malu ker....walaupun nie juz lakonan...hurmmm dunia dah akhir zaman....

Tihara said...

tgk promo pn dh rasa tk lalu nk g tgk..memalukan org melayu dan agama..plez laa..adoii

Ardini Humaira said...

aku pun tumpang malu gak.. gara2 filem ni dengar cite hbgn mimi dgn bf dia retak. bf mana sanggup tgk aksi gtu weh.

Ibnushukran said...

tak tahu la nk kata apa, memang tak kan tengk la cite karut macam ni...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

belakon ke tak belakon ke ianya ttp salah di sisi agama nok...apa nak jd lah

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaa tergamam umi tengok ..dah semakin dasyat industri perfileman kita ni .. nak jadi mcm negara jiran punye movie pun ade gak hrmmm

Hayati Buya said...

alah, bety dah tengok dah pon kak, bace kat sini.. hihi. tapi kan, yang tak faham tu siap ada hantu bagai. ntah apa-apa la..

http://kedinkyst.blogspot.com/2011/10/klip-format-3gp.html

sname said...

cerita bodoh!!!! maksiat..boikot!!

Jaa said...

saya tengok promo dia pun dh meremang bulu roma...seram semacam jer...

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

tk benya cita ne..hurmmm...apa mau jdik daaaa~~~

Widy said...

KENA FIKIRKAN JUGA GOLONGAN MUDA DISEKELILING KITA..HOPEFULLY INI MOVIE LAST TAKMO DAH MOVIE2 MCM NI..
SIAN BUDAK2..MINTA JAUHKAN ANAK2 DR KEGIATAN MORAL TIDAK ELOK..

Uchi kay-f @hmad said...

pe motif diorg buat film XXX mcm ni ntah hurmm...

nia abdullah said...

x suke la M'sia ade citer mcm ni..rosakkn minda jew..golongn muda akan mudah terikut..bahaya..

CHU MAJORFLAVA said...

syioh daring ew!!

♥ bella nabila ♥ said...

sama la pandangan kita sis , seyez malu n x suker .

Cik Rose Cute said...

Nie mesti tiru cerita hantu hollywood...Erm...Apa nak jadik...

ain wauhidus said...

zie, saya bukan nak over open minded ke apa
but i think cerita ni bagus jugak
our production tak really brave nak buat cerita macam ni
so why we try, through this movie
:)
btw mimi tak cantik sangat. hee

Aisumi Chan Kawa'i said...

sendiri tgk pun rasa malu T_T

Mizz Coki said...

Jujurlah ha, malas mok hipokrit.

Memang sik suka ngan nya tok dari dolok kemunculannya.

Perasan ala2 Fergie Black Eyed Peas. Kan BEP ya 3 cowok dan sorang Cewek jak?

Dancer la kunun
Sexy la kunun
Fergie la kunun

perati menar2.. palak/muka nya lebih besar dari badan ahahahahaha....

Redbloodsnow said...

MIZZ COKI
--> Hahahaha..perey mek tetak tam ktk ko yunk. amboiiiii..lezer. HAHA. bila mek perati...mena apa yg dikata oi :D

Myra Jay said...

Myra tak suka tgk trailer pic nie..

Ntah pape je..