Marilah Kita Berkongsi Rezeki Nuffnang Earning Kita Dgn TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman





Salam Uols, ini awal zie gtaw ek. Entry ini if uols click mana² link, Ianya TIDAK AKAN menguntungkan Zie satu sen pun ek uols. So pd mereka yg takut zie dpt duit, don't worry ek...entry ini adalah entry amal :)

...so if uols nk info lebih lanjut, just click the clickable links ek, nuffnangers ^_-




**Click Picture for more info**



Ni uols, Zie baru realized yg TLC Promise Me - For the Children of Rumah Aman ada provide utk us, nuffnangers, menderma melalui deduction of our nuffnang's current earning. so uols, haruslah kita berbahagi earning kita sedikit utk mereka ea.

Utk menderma melalui penolakkan nuffnang current earning di account kita. Gnie caranya ek :)










**Click Picture to DONATE**



All uols have to do adalah dgn menclick picture di atas. It will redirect uols ke webpage (make sure log in ur nuff's account dulu ea). Kat page tu, uols akan nampak this box section yg dh siap tertera nama kau, current earning kau ^_-

...So uols just fill je la sekian² RM yg uols nk donate. Pastu click je SUBMIT :)





Pada nuffnangers yg mempunyai nuffnang earning sedikit, berkongsilah dgn kanak² di Rumah Aman ni sedikit mengikut kemampuan uols ek. Pd yg berearning masyuk tu, sila lah berkongsi byk sedikit...hehe. apa² pun, janji ikhlas ek :D

...ambil berkat duit nuffnang kita uols. Sama² kita helping others yg memerlukan supaya budak² di Rumah Aman tu can live a comfortable life :)



THANK YOU FOR YOUR
DONATION :) semoga
ALLAH SWT Memurahkan
lg rezeki uols ^_^











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

[sutera kasih] said...

salam kak zie..makseh padah info tok..kmk jrg bukak nuff jd siktauk
nang lamak dh dtunggu2 nuffnang polah cara tok, memudahkan kita nk donate. thanks kak :)

My Life's Journey said...

Amin ..zie memang seorang yang baik :)

Ardini Humaira said...

sama2lah kita bantu membantu :)
setakat yg mampu. yukk

Cik Rose Cute said...

Marilah kita sama2 menderma...

Tihara said...

nnt nak grab add ni :)

Myra Jay said...

Sama2lah kita membantu untuk mereka yang memerlukannya..