Meroyan Giler Rasa Bila Makanan TAK SEDAP!



Entry ni adalah story on last Thursday time Dillah balik Kuching aritu. Balik je Zie dari kerja… Weols terus ke tempat mkn terlebih dulu. Perut bunyi bunyi dah kau! :D






Adoiii makkkkkk mata panda zie tu weh. Dah tahap KRITIKAL…helppp helppp! HAHA. Alaa…time balik kerja maa. Muka lemau segala bapak lemau. What did u expect la kan. Sure kepandaan menyerlah. Elehhh…mcm lah kau tak “panda” gak after kerja, nyah uiii.

…HAHA. Wahhh statement lazer kau noks :D






Nak di jadikan citer, hanya Zie je yg makan. Dillah still kenyang katanya. So zie ngorder lah nasi ayam salad. Punya lah excited nak makan kooo uols. Ye la…kan lapa kebulur katanya. Harus nk melahap dgn cepat :P Tp bila makanan dh terhidang….

…sekali zie ngapp, telan…. SUMPAH UOLS, terpaksa zie telankan jugak. Bapak giler tak sedap langsung. Nasi cam mentah, sos n mayonis plak cam dh basi. Sup plak tawar. MENANGIS dlm hati zie makan. Sedih giler.

Dahl ah tgh kebulur :( Zie mls nk complain. Terpaksa lh tak dpt zie habiskan. Balik rumah masak megi. It will be the FIRST and the LAST zie pijak kaki ke warung tutttt tuttt **nama terpaksa di censored ea noks :D**









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Tihara said...

presentation mcm gempak jek..sian zie..jgn g dah ek zie..huuu

Dilakochan said...

aduh terbantut je rasa nk makan!
dah le lapa lapa. kesian zie!

Rupanya pun, x bestt naa//

cik ika said...

mesti ta sedap lgsg..kesian sis...

AmirFX said...

Kopi O Corner? Raja Ayam Penyet? SCR?

alinac lover said...

eiii xsuka kedai gitu...

Nafisah Ruslan said...

paling xsuke makan kat kedai yang tak best. sure kene banned! hehe

Mr feckry said...

orang yang masak tu tido ke

izyantyPersonalTaste said...

memang frust kan bila makan tak sedap...

khairul akmal bin azman said...

muncung 2 yg mahal..
hehe..

Wahidah said...

alahai spoil mood je..dh la lapar yea..meniaga kena ikhlas..isk3

Cik Rose Cute said...

kesiannya...Sis nampak pun cam tak best...tengok tang mayonisnya..hancur...

Myra Jay said...

Aiseh.. tengok macam sedap giler, rupanya hanya luaran je cantik... :)

Uchi kay-f @hmad said...

haish ape berniaga mcm ni xelok betul..

zh-ena said...

nampak mcm sedap jea

eVa said...

aie tedah lok.. bukan rezeki ktk kali.. huhuhu.. cne ndak tempat ya ow..