Miguel Cardigan Yg Di Order Sampai Sudah ^_-



Aritu zie beli cardigan wana putih ni kat Magnosite Closet. Dan zie nk THUMBS UP lah kat Magnosite Closet nyer service. Sgttttt cepat wooo brg yg di beli di hantar. bagus bagus :)

Pssttt...nak tgk zie in this Miguel Cardigan??? Meh skodeng bawah ^_-











Opss...tak berapa nak jelas sgt arr nampak. Adoiyai...ini lah yg susahnya selft-capture picture. Haishhh...





Haaa...pic yg ini baru jelas nampak miguel cardigan tu kan ^_- Lawa kan uols..hehe. Yg cardigan tu ek yg zie tanya lawa. Bukan zie. Hilang akal ape nk puji diri sendiri...eyeewww. Hehe. Seriously, im loving it.

Lately ni, dh terjangkit dgn CHU, suka pakai cardingan...hehehe :P








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

akk pakai baju apa pun cantik ^_^

CHU MAJORFLAVA said...

haha..mek pakey cardigan,k napok kurus..mok k 2 layer baju dear..=p

CHU MAJORFLAVA said...

u look hot in red & white!!

Aeen said...

canteekk cardigan tu....:D

azlin mrs'Hairil said...

zie...u sgt cantikk la zie...u pandai bergaya ok...like ur dressing so muchhhh babe ;)

My Life's Journey said...

Zie ..ktk pakai apa pun tetap nampak cantik :)yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ..umahhhhhh ..

Kmk suka tangga empuan pake mcm tok .. nampak stail jak :)

ika said...

kaka pkai baju pape tetap cnteq~~

Nafisah Ruslan said...

kalau orang dah cantik, pakai apa pun cantik :)

Redbloodsnow said...

AZLIN
--- adoii...sipu² lak zie baca ur komen ni yunk oiii. buat zie "masok bakul, angkat sendiri" je jadinya. HAHAHA


xde la sgtttt cantik tu. biasa² je la yunk

L@dyKichiMachiko said...

nice cardigan yunk....mek pun suka juak k cardigan..papun ktk pake apapun maintain gojess.

Uchi kay-f @hmad said...

wah mcm lady bos ko ni zie pagi2 mcm ni..ptg tak tahu lah nnti nmpk mcm ape hihihi..opss.....

Cik Rose Cute said...

cantikkk zie....baju cantik...zie pun cantik....hihihi

pRincESs_N said...

yunk..bli bape hengget tu? nk shopping baju cmtu murah2..meh terjah www.ezytred.com ..kami #gengshopping da shopping ctu daa..hehehe

magnoliapert said...

Sis! Thanks sebab entri ni, ada jugak costumer baru nak beli dari Magnosite.

Blog sis memang best!

Love <3

http://magnoliapert.blogspot.com/

AmirFX said...

Lady Boss alike.. haha.. Nway.. Nice!

eVa said...

aie kck juakkk!! pande tak milih aie..suka! nektok gik crk cardigan.. nok susah mek tok memilih ilak.. ne x jumpa2 huhu

Puteri Panda said...

cantik. puteri panda pun suka pakai cardigan.blh padankan dgn tank top,singlet etc.smpi kwn2 d kolej pun t'ikut2. hehe...puteri panda pantang nmpk cardigan.mesti nk rembat.tu pun tgk jg la smada b'kenan atau x.:)

mr_mrs mikko said...

yang..lawo!!
weh2, xde ke baju ko nak jual on9..
hahaha..preloved item la konon..
bundle. ^_^..

oh ya, yang.. aku punya iklan kat atas tu sampai bila eh?
nnt x perasan dah expired.
hihi