Nak Download Games Chuzzle Deluxe ea???? Nah... Hambik :)



Semalam kan zie ada reviewkan PC games Chuzzle Deluxe ni kan. So adalah some of my friend bloggers ngiyau² nak download this games.










**Click to view her blog**




**Click to view her blog**



Memandangkan zie ni baik hati. So Zie WinZipkan Folder utk Chuzzle Deluxe games ni and then hostingkan kat my downloading website di Mediafire :) Siapa yg nk download or sudah mendownload...

...uols just UNZIPkan utk dapatkan folder games ini ek. AMARAN setiap kandungan dlm folder tu uols jgn buang ea. Uols just click je kat icon chuzzle berwarna merah tu je if uols nk main.

There's no need any installation ^_- Err...paham ke tak ek??? :D









CLICK SINI Utk
Download Chuzzle Deluxe
games. Selamat Bermain :)












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAGNOSITE CLOSET
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian-pakaian yg
ala korean fashion, handbeg
dan byk lg. Dgn harga yg berpatutan
taw :) Semua cantik-cantik belaka ^_^

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--- Here! utk lihat pakej ::








Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

game nie mmg best pn akak.. dieba slalu gak men..

pRincESs_N said...

dr zaman blaja dlu aku mmg addict men ni...best gilerr..!!

cer ko click byk kali kt 1 chuzzle tu...nti smpai rambut dia botak..comel!

Dilakochan said...

sukaaa game ni. masa study dulu, kalau nk release stress mmg hadap chuzzle deluxe

My Life's Journey said...

zie ..best ka main tok?

fieda said...

nk try jgk la..tq zie..

Amoi Farah said...

Zie terima kasih banyak-banyak saya dah download game nie thx so much..

kayrul-shah said...

thanks zie..nie yang bersemangat nak try main nie

fiQ'Ra said...

haaa...mas ada kat pc ~ comel gila kan bolat bolat tuu.. kak zie main mesti da terer kan.. :D

Zura said...

thanks zie..akak try..pape nti akak bgth tau..

eVa said...

yess!!! maok mainnn!! thx zie baik hati lagi comel cantek berseri.. ehhe

Cik Rose Cute said...

Tak pernah cuba nanti nak try jugaklh...

hanabunga said...

thanks kak zie.hana dah download.tp yg ni trial kan?yg full pnya ade tak? :)

AmirFX said...

Game CS la Zie bok layan.. haha..

Redbloodsnow said...

HANABUNGA
--> eh trial je ke? tak kot rasanya. coz akak main dh lamaaaa dh. takde plak it mention cakap trial version dah habis period...ehehehe

Muhammad Habibie said...
This comment has been removed by the author.