Nak Easy Money??? Join lah Churp Churp ^_-



Yahuuuu! Almost RM300 sudah ^_- Alhamdulillahhh. Haaaa pd uols newbie bloggers dan juga pengguna Twitter/Facebook yg BELUM lg mendaftar served pengiklanan Churp Churp ni...Zie sgttt sgttt lah encourage uol utk register n join taw.

...coz di samping uols berblogging/bertweet/berFB ...dpt gak uols gain extra money kan??? so siapa yg belum join, cepattttt join now!











**Click picture to register NOW!**



Siapa yg belum mendaftar n nak mendaftar, click je picture di atas utk redirect uols ke website Churp Churp. Tp kan...uols kena promoting thier ads campaign ler utk gain money. If mls, takde duit la. Kena kerja sikitttt je. Rezeki tak akan dtg bergolek if uols tak berusaha, tol tak? hehe...

...oh ye, NASIHAT Zie...Uols if nk berkempen, jgn plak jd spammer ganggu privacy org ea. If nk berkempen, just berkempen kat blog, twitter & FB uols je ea. JGN JD SPAMMER! Tititk :)















Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Myra Jay said...

Myra punya earning dah laaama kejung je.. :(
So dah rasa malas plak.. :)

sname said...

BETOL KE? ;)

I`mulan said...

wah, banyaknya... rajin zie.. ;-)

AmirFX said...

Waaa.. Ktk pun febuk fren cecah 4k.. Hoho...

ika said...

da join..heheheh..

Fezz said...

fezz baru join...

Lin Azlina said...

saya pny baru 80++ daha ckp 100 nak cash out terusla..hihi

My Life's Journey said...

Umi tak tau nak buat hihihihihi ..chak!

Cik Rose Cute said...

Sis tak ada la...benda2 cam gitu hihihi

SyUhAdA said...

wahhh..byknyer..syu nye baru bape jer..

jemoreng said...

yup lah..tapi load slow untuk pelayar internet yang line ciput...