Nyenyak Giler Tidur Tadi Malam :D



Morning uols! Hari ini khamis, esok jumaat. Lusa Sabtu, YAYYYYY! weekend cuti! Meansss....leh bagun lewatttttt! Ailike noks...hehehe. Tadi mlm kerana terlampau letih....nyenyak giler zie tido taw.

....takde tersedar dari tidur di tgh mlm bagai. Straight sampai subuh tido ^_- winkss. And tadi, super liat nk bangun. HAHA :P





Kena teguk secawa air ini dulu utk gagahkan mata...hehe. Nanti bila dh kawen, tup tup preggy....dah tak leh dah zie minum nescafe for 9 months arrr. Org kata not good for baby dlm womb. Betul ke ek???

....if like that, how am i supposed to live life w/out nescafe??? Adoiiiyaiii... takleh magin arr :( dadah aku tu taw :( aiyarkkkk!!!








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
--- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

My Life's Journey said...

Mat pagi zie ... wahhh comelnya ..pagi2 umi cuci mata tengok zie .. mkin har mkin berseri hihi ..


umi nak bertolak ambik simba dulu ..tata :)

fieda said...

morning zie..btul tu prgnt x elok minum nescafe...

Ku Azhar said...

bangun2!!!! :D

sweethOneY said...

Aku je ha terpisat2 kemengantukan pagi ni. Haha

...sWeeT uMi... said...

zie ngan nescafe mmg tak leh dipisahkan kuikuikui (^__^)

mimie kamisah said...

kmk ari marek nyaman tido zie.. kotan kepak gilak eh, kmk tido nang statik.. dari kmk engkah palak rah bantal nang terus lelap.. kmk tido nang sik bergerak2 sebab kmk pun cadar nak sik berkerut.. nang kepak la ari marek.. selalu nya kmk tido cadar dah tersilak bah.. hahahhahah.. ganas o kmk tido.. hehehhehehe.. :)

sweety_nur said...

mowink too k.zie....ceria u nok arini....heheheh suka tgk.....btw jgn amalkan minum nescafe slalu dear x elok utk kesihatan tue.....

era kecik said...

hehehe.. selamat pagi :)

Aeen said...

ain pn malam td nyenyak giler tdo....mane taknye..hujan je sepanjang malam...syooookkkk..:)

Cik Puan Nor said...

actually x elok dear selalu amalkan minum nescafe ni lagi2 kiter ni pomp..slalu amal boleh buat our heart beat meningkat n for long term mmg x elok, mcm2 penyakit nnt..penah bace article pasal ni.

if preggy, not advice to take nescafe sbb die akan menyekat segala zat2 dr diserap badan kite..kesian diri sendiri n baby x dpt zat yg cukup nnt..kalau anemia lagi ler..beware!

Cik Rose Cute said...

betul tue...nanti pregnant...memang tidak boleh minum Nescafe...Sebab Nescafe mengurangkan zat yang kita makan untuk baby....

pRincESs_N said...

yeahh..preggy x ley minum nescafe..esp mx awl2 preggy tu..lps2 tu amik sekali sebulan ok laa..

fiQ'Ra said...

nape ai tak pernah nampak rupe botol nescafe macam tu eh.. comel gilaaaa

Riena Haiqal said...

best nye Zie, dapat tido nyenyak.. Riena tak leh dah sebab ada baby... Huhuhuhuhuh... :))

AmirFX said...

Boleh minum nak tapi kuantiti sikit jak..

Ardini Humaira said...

yunk..
aku bertukar kopi.. aku tak minum nescafe dah.. sebab kafein dia tinggi sangat. aku minum kopi lain hehe

kayrul-shah said...

zie..perempuan regnant tak elok minum nescafee atau benda yang berkafein la..kalau badan tu tak kuat boleh buat gugur tau

Myra Jay said...

Bestkan bila daapt tidur lena :-)


Myra minum bapak nescafe pun tetap ngantuk jugak camne tu :-)

eVa said...

haishhh.. jgn amal coffee ya gilak zie.. ganti ngn ribena mun tak preggy lak.. mun x pun gula batu coffee ya eyh.. xda kuat ilak