Preview of My DIY Wedding Card --- Red White Theme



Tadaaa! Inilah dia DIY wedding card yg fully made by me, myself and I. Ceaaa..hehe. Oh ye, tang design utk kandungan kad jemputan tu, yg itu CHU yg tlg buat :) part picture tu, mmg zie sengaja printed in black and white. If picture di print colour...

...takut gak kang ada yg "guna-guna kan" picture tu utk tujuan tak elok. Siapa tahu, kan??? Wahhh...ke situ plak zie ek. HAHA. Well, this is me.

Always think for the worst dulu ^_-






Kat bahagian ni, zie decokan dgn menggunakan semi-round pearl beads. Kad plak, zie gunakan a plain shinny redrose colour je.





Utk bahagian ikat reben plak, kalau utk --- kad belah Dillah aritu, Zie gunakan tektik Bow-tied, utk kad belah zie plak...Zie just guna tektik ribbon-tied je. Simple je kan. Letih mmg letih buat sendiri kad jemputan.

Tp kepuasan yg diperolehi tue lah yg paling penting...hehe :D









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

27 comments:

ArELeEz said...

serius! kagum betul dgn u! leez dolu, aci order2 jer. sbb dah pening nak pikir. hu3..

sweety_nur said...

so sweet wedding card k.zie.....nnt nak try gkla....but lmbt lgila...

Aeen said...

sangat cantek kad kawen zie....n sangatt kreatif....:D

azlin mrs'Hairil said...

tangan u mmg kretip la....i likeee

Tihara said...

wow..zie bleh wat biznes card kawen pasni :)

aDisH.sHidA said...

simple tp menarik....hasil tangan pengantin sendiri tu.....

mr_mrs mikko said...

kalo aku yang.. mcm x larat ah nak diy sndiri weh..
apa lagi nak beribbon bagai..
kwn mak aku ngan bpa aku sja pun almost sribu lbih orag. deeeiiii!

Paris Lipton said...

wahhh nnti buat utk den plak...hikkk gatai

CHU MAJORFLAVA said...

& yang paling penting sikkan sama ngan org...DIY,think different!!creative rule.

shahrul said...

aarr...ehem,ehem~ :p

kayrul-shah said...

rajin betul la zie nie...kemas je kad tue..kalau kayrul la, tempah je la...hehehe

Dilakochan said...

Simple but nice!
Rajinnn betul zie ni tau!...

Zura said...

bagus bagus bagus zie nie...

ZYASH said...

Cantik la kak zie..terharu...hehe...leh cilok x idea ne nanti....

e F a said...

cak eh, kmk d jemput sik k.zie? ehehhee

pRincESs_N said...

nk satuu!!

...sWeeT uMi... said...

cantek cantek...mmg kreatif zie ni...(^__^)

AmirFX said...

Kacak.. Kaler ya soh kacak asa kmk.. haha..

eLLy said...

cantikkk ... i likee!!

alinac lover said...

cun ah

My Life's Journey said...

cantiknya kad tu zie ..best nya .. zie memang kreatif ..nak mintak tunjuk ajar ni hihi

Uchi kay-f @hmad said...

nice n smart !!bole bukak biz weeding card mcm ni zie...

Myra Jay said...

Memang cantik, tp akan rasa terkilan if penerima buang je kad secantik tu, kan...?

echa takashimaya said...

cantik! kreatif :)

L@dyKichiMachiko said...

sgt cantik! rajin ktk...and kreatif! Ailikee....bleh la mek upahkan ktk plh wedding card mek gik lak.. hehhee

Ardini Humaira said...

YUNKKK!


KAD UNTUK AKU JANGAN LUPA> KALO KO LUPA AKU NO FREN KO UWAAA :"(


caps lock siap nak suh ko nampak kih3

Cik Rose Cute said...

Cantiklah Kad tue....