Sepah KINI Sepahtu ^_^ Mamat Been KICKED Out



Haaa tu la kau Mamat. Dok seybok dgn perangai playerz and tak BERDISPLIN. Haaa kannnnnnnn dah kena kicked out dari group Sepah. Hemprhh...anggap je bukan rezeki dia lg di Sepah kot :P

..BTW, bila dh berdua. Harus lah nama Sepah di tuka gitu. So now, dari Sepah jadi ke SEPAHTU a.ka. Sepah 2 gitu kot...hehehe. Pape pun, all the bets! Semoga sukses selalu ^_-










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

rudy syah said...

Zie, bkn Sepahtu or Sepah 2 la..
tp elok bg nama BERSEPAH...
lalalalalalalala...

eVa said...

yahh.. nang mena kenak kicked out kak zie.. yohh.. haish haish..

Dilakochan said...

Mamat tuh bukan lawak pun. Mcm mat pacak kt sepah tu. Klw dia xde, pun x effect sgt!

Ape2 pun goodluck utk sepahtu! ;))

ika said...

kne kick out sudah???

Aleyn said...

la yeker?...tak tau lak....tapi naper ek?..tak tau citer ni

shahrul said...

sepah sumpah sEpah! :p

pepol said...

sokong dilakochan,mamat sepah tu bukan ny bez,yg bez shuib ngn jepp je

echa takashimaya said...

suka suka suka :)

Wahidah said...

so skrang sepah 2 la eik

♛ Dea ♛ said...

ekk..mamat kenak kick???

Cik Rose Cute said...

Memang elok pun..mamat nie...tak ada disiplin...dia dalam sepah pun..bukannya kelakar sangat....over jer lebih...