Sewel Ke Apo Menari Tgh Jalan??? Haa... Kan Dahhhhh :D



Salam jumaat uols. Mulakan awal pagi uols dgn menonton video youtube ni ek. Apa kejadahnya lah dia tu pi show off keberanian dia dgn nari di tgh jalan time keta lalu lalang.

...nak kesian tgk pun tak leh ar. Gelak pecah perut ade lah...kehkehkeh












HAHAHAHA...seriously uols. I CAN'T help for not laughing after tgk video ni. Bongok giler kan. Nahas tak cari kau, kau cari nahas. Adoiyaiii...hehe. According komen-komen kat video ni...

...mamat sengal tu tak mati. But cedera patah tulang belulang. LOL :D Haaaa nari lah kau lg tgh jln pasnih ek :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

eVa said...

ahahha.. aie.. kali laki ya pkr keta akan stop ngga nya bertandak cya nakk.. yobihh.. xsemua org concern.. cya tempat keta lalu.. bukan org bertandak.. adohey ahahaha

Mizz Coki said...

Ya ampun.

HA HA HA!

Cik Wanie Ghani said...

HaHaHaHaHa,
adoilah kelakar ok:)

Mr feckry said...

jangan tiru aksi clip tu

ika said...

liat nyawanye uh..heheh

sweety_nur said...

ntah apa2 jer dia nie..naseb baik hidup lagi.....k.zie arinie sya da wat entri pasal ur blog....~ngee klu rajin singgahla yerk....

My Life's Journey said...

Hihihi orang ni tak der kerje kot zie ..soot ishk2 ..

Uchi kay-f @hmad said...

astaga......

Cik Rose Cute said...

mesti tak ada koje...hihihi

AmirFX said...

Paloi juak kejanya tek.. Nasib sipik2 jak kenak.. Ish3...

mr_mrs mikko said...

HAHAHA...
gila lawak weh!