Surah Yassin dan Tasbih ---> Alhamdulillah Niat Tercapai :)



Alhamdulillah uols…happy Zie bila niat nk bagi door gift utk group zikir seutas tasbih dan sebuku Surah Yassin setiap seorg akhirnya tercapai juga :) Alhamdulillah…ada sedikit rezeki dari ALLAH SWT utk di kongsi bersama dgn izinNYA.

…zie sgt puas hati bila yg zie niatkan tercapai ^_^





Utk Surah yassin, Zie belikan yg berjenis pocket book. Boleh senang utk mereka bawa ke surau. Meanwhile utk tasbih plak…Zie pilih kaler biru. Sempena warna favorite Dillah :)





Dlm Surah Yassin tu, Zie printedkan nama arwah ayah Zie. Supaya mereka-mereka yg membaca buku tersebut dpt mensederkahkan yassin buat arwah ayah, Insya’ALLAH.





Tasbih nanti kan uols, Zie letakkan ke dlm beg kain yg comel ni taw. Harus yuuu bertemakan kaler merah putih. Kan itu kaler my wedding theme noks…hikss ^_^






Kedua-dua tasbih dan yassin akan di masukkan ke dalam beg uncang ini :) Utk beg uncang ini, kaler merah putih nan hado koo. Yg hado only kaler merah gold je. So takpe…rembat aje. Janji merah..hehe ^_^ Ngee…

..semuanya ada 15 units :) Tak sbr plak ai nak kawen yuu…HAHA :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Aeen said...

cantek beg kain tu zie....suke tgk..:)

cik ika said...

comel letak dlm beg..

Cik Dolly said...

waaahh..zie memang peminat sedia red ye..semua red..tahniah zie..xlama lagik jep..mesti dup..dap..dup..dap..kan...sabar menanti hari bersejarah dlm hdp :)


CiK DoLlY dAh fOlLoW Ur blOg
PlEasE fOlLoW My bLoG aT: http://cikdolly90.blogspot.com/

Jiejah @ Iza said...

comel ..sama comel dgn bakal pengantin nye hehehe x sabar yerr???

sweethOneY said...

comella yangggggggg !!

siap dah print PUAN HAZIZAH :D

mummy_ayu said...

sweet..alhamdulillah tercapai gak niat Zie...

Redbloodsnow said...

SWEETHONEY
-->> Miahahaha...jgn tak taw weh. haahahaha. awal² dh letak title puan kan..kehkehkeh.

terasa janggal actually kedengaran. mula² letak cik Hazizah taw. tp bila mak kata at that time aku dh bergelar puan. so letak puan baru proper katanya :D

4zir4 said...

cantiknyer beg dia.. creatif kn kak zie nie...

L@dyKichiMachiko said...

cantik and cutenya bag ya...(^^,)

sweety_nur said...

alhamdulillah dpt jugak k.zie beli....

My Life's Journey said...

Cantik2 ..umi suke tengok .. best2 .. alhamdulilah :)

AmirFX said...

Kacak bag ya.. Nang dah ready menar ktk tok.. haha..

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah yunk..
aku nyer doorgift da complete. yang ado pobs tang pelamin aku. clash date dengan beberapa orang cstmer org kedai tu hangin gak aku

Cik Rose Cute said...

Comelnyaa beg tue....Al-Fatihah buat Arwah Bapa Zie...

pRincESs_N said...

aku mmg suke klo gifts yassin2 ni yunk...x rase mbazir..

Uchi kay-f @hmad said...

akhirnye buat jugak,tahniah zie!

Tihara said...

comel doorgift nyer :)

Myra Jay said...

Wahhh Puan Hazizah you, advance nieh..hehee :)


Cantikla beg kain tu, ada lebih tak Yunk?
Lanting ar 1 :)