Today Really Not In The Mood Berblog






Sorry uols, update utk hari ini akan terhenti pd entry ni je. Semlm Zie tak buat autopublish. Harini plak fikiran Zie bercelaru. Seriously, sgt giler bercelaru. Mood nk update blog pun ke laut...so sorry ek uols.

Mcm² je hal muncul bila dh dekat hari ni utk menguji kesabaran hati :( Di telan mati mak, diluah mati bapak




P/S:
Kecelaruan fikiran zie dan
hati zie takde kena mengena
dgn dillah ek uols. Jgn plak
uols pikir weols gaduh ke
apa.












Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Tihara said...

ni mesti pasal wedding event nanti..harap2 semuanya berjalan lancar..aminn :)

AmirFX said...

Ilek2 makan KFC lok ktk.. Dah settle bok ktk teruskan gik...

CHU MAJORFLAVA said...

amir: ilek2 makan di Keranji Food Court...=p...

zie: hehe...chill dear!!

alinac lover said...

ok zie.kuatkan semangat ek

Cik Rose Cute said...

Semoga wedding zie di permudahkan...Sis dulu pun cam tu jugak...Tapi berkat kesabaran hari yang di tunggu akan tiba jua dengan izin Allah....

Myra Jay said...

Psl wedding tu selagi belum kita tempuh memang akan alami pelbagai dugaan dan cabaran..

Sabar ye Yank, itulah kunci untuk kita atasi sebarang masalah..

Uchi kay-f @hmad said...

sabar,tenang iye zie..beselah nk dekat2 ni kan..hrp zie okehlah pasni..

zh-ena said...

bila pikiran dan badan sudah penat mmg kita akan rasa mcm2 hal yg merunsingkan diri sendiri

eVa said...

jom g ratu buat massage kta duak.. buang jauh2 fikiran ktk semua ya..