Tomok Bapak Bergelar Bapa. TAHNIAH :)


**Sumber dari Murai**


Wahhh...kauuu tomok. CONGRATS zie ucapkan utk mereka berdua. Di khabarkan, skrg ini Ayu sdg hamil 2 bulan :) Alhamdulillah...jg bini elok² ek, tomok ^_^


"Alhamdulilah, saya sangat gembira sekali dengan rezeki yang Tuhan beri ini. Lagipun memang saya mahu menimang cahaya mata secepat mungkin kerana saya amat sukakan kanak-kanak." - Tomok

Harap² Zie and dillah nnti lepas kawen ni nanti akan cepat² di kurniakan anak gak macam dorg. Tak perlu tggu lama²...aminnn aminnn :) Hehehe















Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

My Life's Journey said...

Amin2 .. cahaya mata penyeri hidup :)

Tihara said...

bahagia hidup :)

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan :)

neyra shazeyra said...

masa last 2 weeks lg dia da umum pasal ni rasanya. siap tweetpic gambar pregnancy test kit tu :p

Farah Azurah said...

ALHAMDULILAH :D ..tomok trcalon untuk semi AJL kan ??tuah anak laa uw..

eVa said...

amin zie aminnnnn.. moga cepat2 zie.. hehehe..

princess ayu said...

kmk bet anaknya pempuan... =)

gambar sekitar banjir di thailand

Cik Wanie Ghani said...

tahniah buat Tomok & isteri:)

Cik Rose Cute said...

tahniah tomok....wah...tomok suka budak ya....

AdiaLuze said...

Rezki Allah jugak ni ... Tahniah TOMOK !!! Ahakss