Yayyy! Dapat Suprise Gift dari BlackBowDiaries ^_^



Aritu kan uols, bila minie sampai umah after jumpa CHU, tetiba dia lanting Zie this blacky DIY paperbag dari CHU. Kepala zie blur ler kejap weh. Dan dan lg zie ni mmg ada a lil bit blur blur…haha.

…bila minie say yg Zie being her top pengomen tegar. Terus --- “ WHOA! Yeke??!! Terharu siot!” hehe :P Tak sangka tabiat blogwalking n rajin ngomen di blog dia dpt hadiah bagai cam gnie.






Zie dpt black grey rose ribbon brooch. Itu kot nama panggilan benda alah ni…aku main taram je bagi nama, bai! HAHAHA…dasar :P Apa yg zie tahu, it’s a brooch :) Akan zie gunakan utk dijadikan my -- Miguel Cardigan nyer accessories ^_^

…its chu’s idea actually…hehe, Nnti akan zie modelkan wearing it di Miguel cardigan zie tue ek ^_- TQVM, my future SIL! Love u sooooooooooooooooooooo much!









CLICK SINI Utk
baca her entry ttg
Zie being herpengomen
Tegar ^_^ Hehe










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
-- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Cik Rose Cute said...

hihihi....sukanya zie dapat hadiah...

Dilakochan said...

JELES JELES JELES!
Sweeeet tau brooch tu!

>___<

pRincESs_N said...

alahai..baiknyerr abg ko..

...sWeeT uMi... said...

cantek cantek...syok nye dpt adiah hehehe

My Life's Journey said...

Best2 ..nak jugak ..nak nak nak hek hek :)

Zura said...

chu suke kaler hitam grey erk..

Uchi kay-f @hmad said...

broch? mlsnye nk gugel!

Tihara said...

wow tomei nye..hadiah akak dah sampai ke zie..huuu

AmirFX said...

Best dapat hadiah.. Mok juak kelak la.. haha...

Myra Jay said...

Cantik.. :-)