Yayyyy!!! Dapat Gift Lagi Dari Kak Tiha :)



Tersenyum lebar yuuu bila zie recieved sampul surat ni semalam. Mula² blur gak dari siapa dan apa benda alah dlm. Tp bila dah bukak...baru lah tahu dari siapa. HEHE. Semestinya dari ---- Kak Tiha :)

...nak tahu apa yg zie dpt????











Tadaaa! dapat Glade perfuma utk keta :) FYI, ini hadiah zie being her top pengomen tegar di antara top 5 di blog zie. Wahh...asyik dpt top pengomen je mak noks. Hehehe.







Apa lagi...terus bukak n turun bawah masuk keta. Dan dan gak nk gantung kau! hahaha.






Zie gantung kat signal batang ni aje lah. Tertindih lerrr love keychain frame in where pic zie n dillah kat ctue...hehehe. Pape pun, thanks kak tiha. sesusah je bagi hadiah bagi. W/pun akak tak open segmen ginie...

...zie ttp akan terjah blog akak n ngomen ^_-











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CIKGU LANGSING BLOGSHOP
-- Click SINI Blog Cikgu Langsing adalah
blog online yang menjual pelbagai produk
kecantikan & slimming dengan harga yang
berpatutan ^_^


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

fiQ'Ra said...

alamak.. bestnya hadiah tuu.. wangi kan .. lavendar lagi :)

Cik Rose Cute said...

Wah!!! Tahniah Zie...

My Life's Journey said...

Zie ..kmk mau juak ngeh ngeh ngeh .. mun cda, nok ktk ya kmk mtk hihihi ..jgn mara :)

Tihara said...

alhamdulillah sampai gak sachet tu..akk mmg ske lavender ni :)

lieynanilaz said...

wah...dapat perfume tuh!!...tahniah!!

CHU MAJORFLAVA said...

best..hehe..ada gift dari sutera kasih..g blog eva.

cik chinta said...

dahla bz keje. sempat jugak jadik pengomen ek..kena belajar ilmu zie ni tau..

mummy_ayu said...

wangi je la keta dia.. :-)

fieda said...

beshnya..mesti wangi kete awakk...

AmirFX said...

Lavender.. Sedap bau ya...

♛ Dea Arematt ♛ said...

wahh..best2..:P

eVa said...

besttttt!! alu wangi trus keta zie lok.. hehe