Balik Karang Nak Suroh Suami Massage Ah. Super Letih :(



Ya ampunnnnn uolss... bdn zie super sakit² dah skrg due to kerja yg bapak giler menimbun. Luckily ada sang suami di sisi...hehe. Balik karang nak suroh dillah massage zie ah. Bapak giler tired bdn zie ni.


...dah lah dok muntah² lg. Adoiii adoii...lepas kawen ni kesihatan mcm menjunam jatuh ar :(











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Siti Asiah said...

Perubahan hormon kot Zie.
Massage Zie, jgn tak massage..hihi
(gelak nakal)

Riena Haiqal said...

sian nye dia... sama la kita Zie.. super banyak pulak keja sampai tak menang tangan nak buat.. aoyai...
Muntah2 ker? jangan2 bunting pelamin macam kitorang.. heheheheh...

cik ika said...

utung2 ade abg cyg tlg picitkan..ika ni nk soh sape a picitkan...

hanabunga said...

tu lah pasal.untunglah ada suami dah.hee

MARIA LIZA said...

aaiikkkss dah terbalik lah..selalunya wife massage isteri..tapi takpe memang patutlah juga sekali sekala apa salahnya hasben pulak..

CAYANG ALIN said...

Mungkin perubahan hormon..atau mungkin blom sempat recover letih kenduri dah letih pre honeymoon then letih si mini bertunang plak..dah plak nak kena keja lagi..mana nak melayan suami lagi..hmm..itu adat org berumah tangga la zie oi..lama2 biasa la..i wonder cam mamna my sis bleh handle diri dia yang ngandung 7 bulan ngan anak yang semakin membesar lagi sorang2 tanpa bantuan suami dia as suami dia dok jauh..huh..sangat super mommy dia tau..

My Life's Journey said...

Ngeh ngeh ngeh (senyum jahat) hihi ..hrmmm perubahan hormon kmk rasa ..


2 3 4 5 hari penat .. baru kak bersanding mesti kitak kurang rehat ..banyakkan rehat a zie :)

fiQ'Ra said...

seronoknya!!! hehehehe.. kak zie best tak dah brgelar isteri? hehehe

Zh!nTho said...

mntap

Cik Rose Cute said...

biasalah tue...hormon badan dah bertukar hihihi...sikit-sikit masuk angin...

sweety_nur said...

k.zie x g check kt klinik ker??? jgn biar muntah2 tue.....

Ardini Humaira said...

best ko yunk dapat massage dengan kasih sayang awwww

AmirFX said...

Letih gilak kali...

eVa said...

ow tedah.. kepak bh lekak bersanding n prepare b4 ya.. sepatutnya ktk amik cuti gik koh.. stabilkan kesihatan ktk