Baruuuuuu Merasa Ultimate Pizza Kau! Yummm



Ni story on hari isnin td ni uols. Time weols still ber pre-honeymoon kat riverside hotel aritu...hehe. Nak makan kat hotel, namo lah. Tak reti...kang cam org jakun plak nanti kang....HAHA.

...actually boss ada bagi voucher candle light dinner kat restaurant di hotel tu. tp zie tolak. coz tak nak tamak di jadikan alasan penolakkan. Walhal reason sebenar sbb tak nak cam kelihatan jakun-jakun gitu. HOHOHO






For lunch, weols makan Ultimate Pizza combo set ni :)





Dillah yg dok ngiyau ngiyau nak makan pizza ni. Layan kan aje tekak suami :D






Zie kalau makan sup ni, MESTI okeh dgn cheese tu. Baru nangis rasa dia. If tak bercheese tu...cepat memual ler plak di buatnya ^_^ Ngeeee









Yummm yuuummmmm....tp bagi zie kan uols, bagi je zie apa jenis pizza sekali pun, pd zie tetap gak rasa drg sama. HOHOHO.





Zie order meat ball ini utk hidangan sampingan. Yg ini super nangis....mak sokka nyah! 3 bijik zie telan. Selebihnya, hubby zie yg habiskan +_+





Dillah tgh gagah menSLICEkan pizza tu utk bini dia ni... Satu utk Zie, 2 utk Dillah :)





Zie plak makan hanya sekeping ni je. Selebihnya, weols tapaw. Sampai kat hotel, dillah yg habiskan. Mmg hantu pizza taw laki aku tue...hehehe. Actually zie ni kureng cikit part pizza pizza nih.

....cepat muak arr mkn. Bukan tekak western kot. Tekak melayu je...hehehe






Bilik ke hotel dgn perut yg super kenyang....hehe. Oh ye, Psssttt....esok zie update entry pelamin weols di belah pengantin lelaki ek. Pelamin Biru Putih. Tungguuuuu :D











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

21 comments:

sweethOneY said...

cantik ko yanggg..

Pizza ni aku x ske sangat, rasa masin. Hehe

Siti Asiah said...

Berseri2 Zie dah jadi wife skang...tunggu update dr Zie...cepat2 dapat bebi tau
whooaa....:)

EyanaNoorAzlan said...

makin cun zie pas kawen! chantek..

Aisumi Chan Kawa'i said...

seri pengantinn~ kak cantik ^_^ hehee.. sumi yg dah kenyang makan tadi pun dah rasa lapar balik..

Aeen said...

sedapnya pizza tu......ain pun kalo mkn x abis...selebihnye husben yg abeskan...heheeh...

♥z@z@♥ said...

aku dpt rasekan ko mesti bahagia sgt mse taip entry nie mention dillah laki/hubby/suami ko kan..aku pernah rasekannye..hihi

My Life's Journey said...

Hihi nyam nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .. sama kita zie ..c berapa mau makan pizza ..kmk suka sushi ..hrmm sedap.


Apapun .. kmk suka tangga gambar kitak sebab kmk suka tangga ktk .. hihi lain bena bunyi ayat ya hahahahaha ... chak!


Tere c kmk .. kerja, sempat gik on9 lalalalala

cik ika said...

sis..mnta skit pizza uh..lpar gler ni...

Mr. Z dan Mis N said...

sedapnya...nak makan jugak la t


Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

nUR_rOsALiNdA said...

Ya Allah..
Telan air liur akak tgk entry ko zie..cesss!!~

PinQib said...

em... piza baru ni memang kurang umphhhh pnnn

AmirFX said...

Gambar ya nang kedak lam iklan la.. *drooling*

Myra Jay said...

Yank, cheq cam konpius sikit part pre-hnymoon tu la, ingtkan pre sbb rumah Dillah blom lagi, ropanya dah settle semua tp nape still panggil pre lagi??


Klau myra dah settle semua kenduri laki pompuan trus panggil honeymoon je..heheee

@ Z&D ada tmpat honeymoon lain pasni??heheee

ZYASH said...

Bukan sup tu tambah cheese lagi muak ker?? Kalau mak zy dia suka letak lada sulah jer

Ika Abdullah said...

kiut aie ktk lam 2nd photo ya. likes ^_^

Redbloodsnow said...

MYRA
--> haha. bg zie n dillah kan yunk. if pre-honeymoon...dlm-dlm kuching or sri aman je. cam stay kat hotel and stay kat umah weols di sri aman berdua.

kalau honeymoon...means luar daerah kuching and sri aman. hehe. Yup after this weols dh plan nk gi honeymoon kat cameron highland.

haaa tu baru weols panggil honeymoon. tp next year la. tgk if cuti weols approved :)

pRincESs_N said...

smlm br mkn pizza..tp x order yg ni sbb rmai ckp x best sgt...

zh-ena said...

mmg terus teringin nak mkn pizza

eVa said...

knk ktk kin kacak kawen syg??? hahahah.. alhamdulillah nak ow.. smoga bertambah happy deng.. makan ya koh polah mek lapar jak

Myra Jay said...

Owhh begitu ka, baru cheq ngerti..hehee :-)


Whooaaa, nak p CH ke?? Cheq pon sokka, nanti kita plan sesama nak, kita ajak Dni turut serta..
Nak gak Myra merasa jadi pgntin baru like Zie & Dni..heheee

Ardini Humaira said...

sedappppp aku pun makan smalam :)
yunk.. aku still tunggu mms daripada ko tau. hari2 tunggu. sobsss