Bookmark Crochets dari Craft & Crochet Blogshop :)



Before zie bertukar status dari Cik ke Puan aritu...sempat gak kooo ngorder barangan secara online di blogshop Kak Tihara iaitu blogshop Crafts & Crochet beliau :)

...benda yg zie order sampai beberapa hari je after zie mengorder ^_^






This crochet bookmarks lah yg Zie order. It was meant for hadiah utk pemenang contest Reddish last month :) Belummm lg zie hantar kat 2 pemenang tu. Adoiii...sorry banget ek uols.

...zie bz, insya'ALLAH akan zie hantar dlm minggu ni ek :) SORRY BANGET taw.






Oh ye, Zie dpt this red crochet brooch gak dari Kak Tiha. FREE je dia bagi taw. Wahhh...sokkaaa sokkaaa! Comel lak tu. Kiranya beli 2 free 1 lah ni ek...hiksss :D LOVE IT!

...bertambah lg my shawl accessories koleksi ^_^ Ngeeee...thanks kak tiha :)










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Tihara said...

ehehe..alhamdulillah sampai jugaks :)

CAYANG ALIN said...

i love crochet to the max..cuma sekarang cam dah takde masa nak buat..

cute la zee brooch tu..

lieynanilaz said...

hehe....comei..comei...:)

ALLYNA HASHIM said...

cantik kn?....
allyna pon igt nak order jugak dr crochet tihara tu...insyaAllah nextmonth....cantik2 banget.....

♥z@z@♥ said...

cantekkkk

Siti Nurhayati Dollah said...

Comel lah. Siap zie dapat gift lagi. Rezeki rezeki. ;)

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhh cantik2 .. mesti best kalau dapat buat 1 kan zie ..

Ardini Humaira said...

cantik! aku pun tak sabo nak menempah lagi :D

saeko_nakamura said...

comelnya!!heheheh..sis ade wat contest ka?nampaknya sy da terlepas.huhuhu..=(