Esok... Minie Dan Chu Akan BERTUNANG! :)



WHOAA!!! Lusa nanti abg Zie, minie, akan bergelar TUNANGAN org weh. Adik dah akhirnya alam pertunangan...turn abang plak yg memasuki alam pertunangan. HEHE. nih time family meeting di antara family Chu dan family weols.

...Utk bincang hal pertunangan dorg on 20/11/2011 (2:30pm - Ahad) nanti. Meeting ni di adakan sebelum zie berkahwin lg. HEHE.

Baru sempat nk update koooo :D




**Zie - Mak - Qeera - Kak Midah**




Org perempuan jd pemerhati tp kekadang mecelah jugak perbincangan :P Kelas kau majlis pertunangan Minie n chu ni. Siap hado meeting bagai youuu. Zie dulu tak ade pun...Tak terpkir plak nk buat ginie-gnie.

^_^ Hiksss....







Mee goreng yg super nangis. Byk taw juadah yg di hidangkan. Tp boleh plak zie TERRRRRlupa nk snap. Haishhhhh.




Psssttt...2 pinggan zie telan taw. Actually nak tambah lg 1 pinggan. Tp segan ler pulak. HAHAHAHAHA. Ramai org tua yg dok tgk tgk zie maaa. Kang nanti takut kena chop RAKUS tak pepasal kang. HEHE.

...zie sgt puji mee goreng yg di masak oleh kakak ipar Chu ni taw. NANGIS! Rasa nak aje tapaw ^_^ Ngeeeee





Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorgdrdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

eVa said...

esok kmk datanggggg!!! yeayy!! hehheeh

eVa said...

eyh zie.. mok jumpa ktk juak eyh.. rya xda ilak bklakar.. wish jak ada.. ada x esok klak?? jgn xda aieee

ZYASH said...

Tahniah buat abg zie..

ieyka dinda said...

wah nak kejar date cntek tuh ek abg zie..hihi..ramai taw kawen sok..20.11.2011...:)hope sume berjalan lancar la..:)

Myra Jay said...

Tahniah Minie dan Chue :) dan selamat bertunang..

Yank, kalau sudi tolong promote jugak na..:) dan sudi2 lah drop komen banyak2 :)

Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

AmirFX said...

Kacak juak tarikh sidak ya bertunang... 20112011..

ieqa said...

Eh ehh bestnyaaa.
Tahniah abg Minie! ^^

Mr feckry said...

sedap pula mee tu wa tengok..

hanabunga said...

itulah.hana tengok pun memang nampak sedapla :)

My Life's Journey said...

Taniah buat abang zie .. wahhhhhhhhhhhhh nyam nyam ..mauk juak zie ..

pstt zie ..jgn lupak ambik gambar ho ..kmk suka cuci mata ngeh ngeh ngeh

L@dyKichiMachiko said...

selamat bertunang utk abg ktk & Chu.. semoga smuanya berjln lancar. Kacakk date ya 20112011..

~plan nk nikah on date tok juak tp disebabkn msh ada urusan yg blom selesai, so postponed lok..(T_T)~

babymyn said...

dear, muka u mcm mmber i, hehe, eh follow me yea, i will follw u back (:http://babymyn-mybabylove.blogspot.com/

Dilakochan said...

Seronok lah mak zie. dah dpt menantu lelaki. Tak lama lagi menantu perempuan lak. bertambah lagi menantu ni! syokk oh!

Ardini Humaira said...

tahniah chu! tak lama lagi turn chu lak :D